Celebrity

9. února 2024 17:25

Tomáš Durčák

Bára Munzarová pořádá relaxační víkendy pro ženy. Chce předávat těžce odžité zkušenosti

Bára Munzarová veřejně promluvila poprvé od pohřbu Jany Hlaváčové

Herečka Barbora Munzarová má za sebou nelehký vstup do nového roku. Poté, co se v půli ledna musela rozloučit s milovanou maminkou Janou Hlaváčovou, nyní vyráží na relaxační víkend plný meditace. Zajímavostí však je, že příště se k ní mohou přidat i fanynky.

Nejedná se přitom o žádnou novinku. Víkendové relaxačně-meditační pobyty nazvané „Zastav se na chvíli s Bárou Munzarovou“ herečka, kterou nyní mimo jiné můžete sledovat v seriálu Sedm schodů k moci, pořádá už déle. V pátek 9. února však začíná první takový pobyt v roce 2024 a vůbec první od chvíle, co herečka musela dát poslední sbohem své matce Janě Hlaváčové.

Jak známo, Barbora Munzarová strávila velkou část uplynulých více než pěti let tím, že se doma starala o své nemocné rodiče. Snažila se jim zajistit maximální komfort i co nejpříjemnější odcházení z tohoto světa. Zároveň při tom všem musela zvládat ukočírovat svou hereckou kariéru, zbytek rodiny a v neposlední řadě i vlastní psychiku.

Všechny tyto zkušenosti, spojené i s duševní hygienou, nyní dle svých slov nabízí v rámci zmíněných víkendů, jichž se účastní ještě dvojice Bářiných kamarádek a lektorek Jana Pazourková a Lenka Bayerová. První zmíněná je zároveň pečovatelkou, která herečce v minulosti pomáhala se staráním se o nemocnou maminku, což jejich pouto upevnilo.

„Nabízím tam své těžce odžité zkušenosti jak s péčí o rodiče, tak s rozhodováním, v jaké práci setrvat a v jaké ne. Říct si o pomoc, dovolit si říct ne, dovolit si říct: Já už nemůžu, pomoz mi. To pro mě byla naprosto nepředstavitelná témata,“ dotkla se náplně víkendových relaxačních pobytů Munzarová v pořadu Showtime.

„Můžu vám říct, že máme neskutečnou zpětnou vazbu. Je to takový projekt o otevírání dveří pro všechny, kteří cítí, že v nějaké úrovni jejich života to trochu skřípe, chtěli by změnu a moc nevědí, kudy do toho,“ dodala herečka k pobytům, jichž se mohou účastnit pouze ženy, konkrétně nejvýše 15 na jeden termín a odehrávají se v malebném resortu v západních Čechách.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.