Bára Nesvadbová si splnila dětský sen. Vydala se do Afriky a plavala se žraloky

Bára Nesvadbová je známá především jako novinářka a spisovatelka. Na první pohled křehká blondýnka je ale v duši pořádný dobrodruh. Na začátku roku si totiž vyrazila splnit svůj dávný dětský sen.

Bára Nesvadbová se narodila do rodiny psychiatrů. Na své dětství vzpomíná ráda a přiznává, že byla často ve společnosti dospělých a literatury. Možná i proto se u ní později rozvinula taková láska k psaní. V neděli 14. ledna tato oslnivá blondýnka oslaví své 49. narozeniny. Za dobu svého života toho stihla opravdu hodně. Zažila několik lásek, které ne vždy dopadly dobře. Dokonce měla zkušenost se stalkerem. Kromě toho se věnuje také charitativní činnosti a rodině.

Mohlo by vás zajímat: Bára Nesvadbová zaháněla stesk po otci hypnózou. Fixace na něj byla extrémní, říká

Spolu s dcerou Bibianou (20) a maminkou Libuší (83) žije v domečku za Prahou. Společnost jim tam dělá třináct zvířat. Ačkoliv se v červenci minulého roku svěřila deníku Blesk s tím, že jí život ve městě chybí, kvůli zvířatům stěhování nepřipadá v úvahu. Soužití s maminkou jí ale vyhovuje, mají spolu velice hezký a blízký vztah. Libuše má navíc narozeniny jen pár dní před ní. „Nejlepší parťák pro všechny myslitelné situace. Je spolehlivá, pravdomluvná a láskyplná. Prostě maminka. Můj domácí psychiatr měl včera třiaosmdesát. A stále léčí. Nejen mě,“ napsala Bára k fotce, kde láskyplně objímá svou maminku.

Splněný dětský sen

Nesvadbová je také známá svou láskou k cestování. Začátek letošního roku pro ni byl obzvláště hezký. Vyrazila totiž do Afriky, kde se podívala na safari. Pro autorku knižních bestsellerů to byl opravdu nezapomenutelný zážitek. Sama má doma několik psů i koček, tudíž o její lásce ke zvířatům není pochyb. „Vzpomínky na Afriku. Splněný dětský sen. Ještě, kdybych je tak mohla drbat na bradě. Ale uznávám, že moje extrémní láska ke zvěři znervóznila i pana průvodce,“ zavtipkovala Nesvadbová na sociálních sítích u série dovolenkových fotografií, mezi kterými bylo například i video, na kterém se potápí v kleci se žraloky. Nebylo to ovšem poprvé, co se spisovatelka vydala na tento kontinent. Její iniciativa v charitativní činnosti ji tam dovedla už v roce 2017. V tomto roce se tam jelo na misi společně s organizací UNICEF.

Čtěte také: Nesvadbová představí Terezku, kterou postavila na nohy. Považuje ji za druhou dceru

V jihoafrické republice navštívila také Mys dobré naděje, ze kterého svým sledujícím poslala milý vzkaz do nového roku. „Vnímáte, jak hezké slovo naděje je? Ať vás v dalším roce provází. Protože ty neustále opakované věty, že jsme tvůrci vlastního života a že jestli to neskončilo dobře, tak to ještě není konec, tak ty věty, které tak často už ani nechceme slyšet, tak jsou v endefektu nekonečně pravdivé. Tak krásný 2024 s nadějí v lásku, víru a lidství,“ vzkázala svým fanouškům Bára.

Bára Nesvadbová byla hostem pořadu Povídej na CNN Prima NEWS. Podívejte se na rozhovor:

Sdílejte článek
Štítky narozeniny safari celebrity Bára Nesvadbová Afrika cestování žraloci

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.