Bára Poláková radí, jak naučit děti lyžovat. Nedělejte to, varuje rodiče Prachař

Barbora Poláková o rodině

Herečka Bára Poláková tráví veškerý svůj volný čas na horách se svými holčičkami. Ty se letos naučily lyžovat, a dokonce i jezdit na vleku. Bára se v zábavném pořadu podělila o cenné rady. A přidal se i Jakub Prachař, který má s Agátou Hanychovou čtyřletou dceru Miu. Co slavní rodiče doporučují?

Při závěrečném povídání s Bárou Polákovou v pořadu Inkognito přišla řeč i na děti a Jakub Prachař se hned rozněžnil. Bára Poláková se jako dvojnásobná maminka hned rozpovídala o tom, že jakmile je roztěkaná a myslí na tisíc věcí, není schopna svým dětem dát maximální pozornost, přestože s nimi fyzicky je. „Potom je i vzduch takový roztěkaný,“ upřesňuje Bára, která tak reaguje na to, proč se nyní uklidila na hory a dala kariéru na druhou kolej. „Když jsem v klidu a jsme na horách, kde je naše náplň dne to, že jdeme na vlek, kde se na ně dívám, nebo s nimi lyžuju, je to jiné,“ dodává a zároveň potvrzuje, že dcerky už opravdu samy jezdí na vleku.

Nikdy neučte děti lyžovat! říká Prachař

To Libora Boučka, který už je také otcem ročního Alberta, zaujme. Začne vyzvídat, jestli je dobré, když rodiče sami učí děti lyžovat. Přece jenom nemají takovou autoritu. A cizímu člověku si děti nedovolí vzdorovat. Bára, která má možná s holčičkami podobnou zkušenost, přiznává, že dcerky radši dala do školičky ke kamarádce.

Nakonec se všichni shodnou, že je lepší, když děti zpočátku učí někdo jiný. „Nikdy neučte děti lyžovat!“ varuje rodiče Jakub Prachař. K tomuto tématu se přidá i Richard Genzer, který dodá: „Když jsem učil děti lyžovat, tak mi došly hůlky.“ A z jeho gest je patrné, jak učení probíhalo. Mnoho rodičů si u této části zábavného pořadu Inkognito zavzpomíná na lyžařské lekce svých dětí. A můžete i vy  ve čtvrtek ve 21:35 na Primě!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.