Báru zradí elektřina, soupeřky přiznají taktiku. Komu vadí odpadky v ložnici?

Prostřeno! S27 (56) - Nejde elektřina

Pondělní soutěž amatérských kuchařů odstartuje u ambiciózní mladé hostitelky Báry. Ta se cítí znevýhodněná tím, že vaří jako první, a zohlední to při bodování. Není jediná, kdo si myslí na výhru. Kvůli penězům sem přišly další dvě hráčky.

V souboji o nejlepší menu z Moravskoslezského kraje dostane jako první příležitost ukázat svoje schopnosti šestadvacetiletá Bára. Bydlí s přítelem v prvním patře domečku partnerova dědečka. Do soutěže jde se speciální bodovací taktikou. Kdo podle ní uvaří dobře, toho ohodnotí sedmi body. Bára připraví bruschettu s rajčaty, kterou Káča překřtí na „brumčetu“, kohoutí vývar, španělského ptáčka s rýží a čtverce z listového těsta se smaženými jablky a smetanou.

Podle menu někteří tipují, že je bude hostit starší muž. Kohoutí vývar mnozí neznají, jen Martin ho už jednou vařil. Ten se těší i na hovězí ptáčky, které dlouho nejedl. Monika bude mít výhrady ke kupovanému listovému těstu, podle ní může zkazit dojem z celého jídla. Hostitelka bude bojovat s nepředvídatelnými událostmi. Připálí se jí hrnec, který musí složitě čistit, v průběhu vaření pak zničehonic nefunguje elektřina. Paranoidní Bára se začne zlehka hroutit a podezírá bratra svého přítele, že si z ní dělá legraci. „Já ho zastřelím,“ zoufá si kuchařka, jež později zjistí, že elektřina nejde v celé vesnici. Vpodvečer uvidíte, jak si poradí.

Podívejte se na seznámení, při kterém se chudák Martin nevejde do místnosti:

Přiznání obou Kateřin hosty překvapí

U stolu se sejdou čtyři ženy a jediný muž, který má z takové společnosti radost. Tajně si to přál. Jen kdyby nebyl tak vysoký. Hostitelka bydlí v rekonstruovaném podkroví domečku, a tak je v místnosti, kde se bude stolovat, spousta úkosů a trámů. Při příchodu má Martin problém vejít se do místnosti a v jednu chvíli se i nešikovně praští do čela.

Ostatní tím pobaví. „Martin je chlap jako hora, takže měl trošku složitější vejít se ke stolu. Bylo to směšné,“ popisuje situaci Kateřina, které budou po domluvě všichni říkat Káča. „Tmavovlasou jsme si pojmenovali Káča a světlovlasá bude Kateřina,“ vysvětluje Monika. Mezi soutěžícími jsou totiž Kateřiny hned dvě a obě svorně u stolu přiznají, že přišly do Prostřeno! kvůli výhře. Káča nevylučuje taktiku, Kateřina je s takovým prohlášením opatrnější.

Při šmejdění hosté objeví Bářiny fotky s přítelem a někdo prohlásí, že má hostitelka určitě děti, protože to je „těhotenská fotka“. Jelikož hostitelka žádné děti nemá, asi ji to moc nepotěší. V ložnici pak některé zaujme odpadkový koš. Káča by takto žít nemohla, protože koš může zapáchat. Připomeňte si na prima+ šmejdění z předchozích dílů. Jak se hostitelce její večer povede a kolik bodů dostane od přiznaných taktiků?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.