Hana Vagnerová Velikonoce neslaví a nepeče. Neumím ani zapnout troubu, tvrdí

Hana Vágnerová neslaví Velikonoce

Herečka Hana Vagnerová překvapila, když prozradila, jak bude prožívat Velikonoce. Každý rok to má v podstatě stejné – neslaví je. Proč tento svátek nemá ráda? Jaké vzpomínky si z mládí uchovala v paměti a co prozradila o svém kuchařském umění?

Velikonoce nijak neslaví a tradice nedodržuje. Tento svátek pro Hanku Vagnerovou nemá smysl. „Náš způsob slavení, že holky namalují vajíčka a kluci je za to vymrskají, mi přijde lehce bizarní. Když to vysvětluji svým zahraničním kamarádům, nastává velké ticho. Nedokážou to pochopit,“ směje se herečka.

Kvůli anorexii neměla vztah k jídlu, teď neumí zapnout troubu

V kuchyni ji nenajdete nejen o Velikonocích, ale zřejmě nikdy. Nebo aspoň ne u trouby. K vaření ani pečení nijak nepřičichla. Možná je to i tím, že má za sebou nemoc, která se s jídlem tak úplně nekamarádí. „Vůbec nevím, jak se zapíná trouba. Asi i tím, jak jsem měla léta anorexii, neučila jsem se vařit a vztah k jídlu jsem si pěstovala velmi pomalu, péct opravdu vůbec neumím. Jsem ráda, že uvařím polívku z pytlíku,“ přiznává s humorem pro Prima Ženy Hanka.

Jako malá dostávala od koledníků pořádný výprask

Pořádnému výprasku ale v minulosti neunikla a vzpomínky na ty správné tradiční Velikonoce jí v hlavě utkvěly dodnes. „Když jsme byly se ségrou malé, jezdili jsme k tátovým rodičům –⁠ a tam to teda slavili pořádně. Muži chodili po vesnici od chalupy k chalupě a popíjeli slivovici –⁠ a pamatuji si, že to nebylo symbolické. Opravdu to nebylo příjemné. Možná proto to od té doby neslavím, protože to byl naprosto nezasloužený a neopodstatněný výprask,“ vzpomíná s humorem Vagnerová, kterou mimo jiné již brzy můžete vidět v pořadu Inkognito jako VIP hosta.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.