Hana Vagnerová Velikonoce neslaví a nepeče. Neumím ani zapnout troubu, tvrdí

Hana Vágnerová neslaví Velikonoce

Herečka Hana Vagnerová překvapila, když prozradila, jak bude prožívat Velikonoce. Každý rok to má v podstatě stejné – neslaví je. Proč tento svátek nemá ráda? Jaké vzpomínky si z mládí uchovala v paměti a co prozradila o svém kuchařském umění?

Velikonoce nijak neslaví a tradice nedodržuje. Tento svátek pro Hanku Vagnerovou nemá smysl. „Náš způsob slavení, že holky namalují vajíčka a kluci je za to vymrskají, mi přijde lehce bizarní. Když to vysvětluji svým zahraničním kamarádům, nastává velké ticho. Nedokážou to pochopit,“ směje se herečka.

Kvůli anorexii neměla vztah k jídlu, teď neumí zapnout troubu

V kuchyni ji nenajdete nejen o Velikonocích, ale zřejmě nikdy. Nebo aspoň ne u trouby. K vaření ani pečení nijak nepřičichla. Možná je to i tím, že má za sebou nemoc, která se s jídlem tak úplně nekamarádí. „Vůbec nevím, jak se zapíná trouba. Asi i tím, jak jsem měla léta anorexii, neučila jsem se vařit a vztah k jídlu jsem si pěstovala velmi pomalu, péct opravdu vůbec neumím. Jsem ráda, že uvařím polívku z pytlíku,“ přiznává s humorem pro Prima Ženy Hanka.

Jako malá dostávala od koledníků pořádný výprask

Pořádnému výprasku ale v minulosti neunikla a vzpomínky na ty správné tradiční Velikonoce jí v hlavě utkvěly dodnes. „Když jsme byly se ségrou malé, jezdili jsme k tátovým rodičům –⁠ a tam to teda slavili pořádně. Muži chodili po vesnici od chalupy k chalupě a popíjeli slivovici –⁠ a pamatuji si, že to nebylo symbolické. Opravdu to nebylo příjemné. Možná proto to od té doby neslavím, protože to byl naprosto nezasloužený a neopodstatněný výprask,“ vzpomíná s humorem Vagnerová, kterou mimo jiné již brzy můžete vidět v pořadu Inkognito jako VIP hosta.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.