Celebrity

4. srpna 2022 06:10

Josef Šťastna

Berenika Kohoutová zveřejnila odvážnou fotku: Vtipkovala o tom, že má špeky

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová (31) patří k umělkyním, které mají velký smysl pro humor. Nemá také problémy otevřeně mluvit o tom, jak se po porodu dcery Loly změnilo její tělo. Nyní zveřejnila odvážnou fotku a tvrdí, že si na těle našla „špíčky“.

Dcera spisovatelky Ireny Obermannové (60) Berenika Kohoutová se na začátku roku 2020 stala matkou, když se jí narodila dcera Lola, jejímž tatínkem je Kryštof Kubín. Herečka a copywriter se poznali přes Facebook a než došlo k setkání, tak si dlouhé týdny pouze psali přes sociální sítě, což prohlubovalo zvědavost na obou stranách.

V létě 2021 pak dvojice svou lásku zpečetila svatbou. Berenika Kohoutová se vdávala podruhé, první manželství s Pavlem Čechákem nevyšlo.

Berenika Kohoutová patří k ženám, které nelze zařadit mezi prvoplánové krasavice, ale má v těle obrovskou jiskru, živočišnost a velký smysl pro humor. Nedávno na svém instagramovém profilu zveřejnila fotku v plavkách a okomentovala ji tak, že miluje své špeky. Otázkou ale je, zda Berenika na svém těle vůbec nějaké „špíčky“ má.

Berenika Kohoutová na svém těle našla špeky. Také se takto pozorujete a hlídáte?

Posted by Prima ŽENY on Monday, August 1, 2022

DALŠÍ NOVINKY Z INSTAGRAMU NAJDETE ZDE.

„Nejím zásadně nějak špatně, zásadní dietní boty asi nedělám a zjistila jsem, že žádné diety držet nechci. Ten týden byl jen s proteiny, pokusila jsem se vynechat i alkohol, ale to jsem zvládla jen pár dní. Mám ráda bílé víno k jídlu, prostě mě to baví a beru ho jako součást jídelníčku stejně jako Francouzi,“ popsala v minulosti pro Super.cz svůj boj s dietou, který rychle vzdala.

V minulosti také hovořila o tom, že na rozdíl od jiných žen v zimě nepřibírá, ale hubne. Naopak zase v létě má prý problémy s nadváhou. Vše ale bere s humorem a nepatří k lidem, kteří by svou hmotnost neustále řešili.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.