Celebrity

13. ledna 2023 12:55

Josef Šťastna

Berenika Kohoutová skončila v africké nemocnici. Plánovala špehovat miliardáře

Zpěvačka a herečka Berenika Kohoutová (31) vyrazila na dovolenou na ostrov Zanzibar. Společnost jí dělá dcera Lola, takže herečka se nezbavila mateřských povinností, ale i tak si pobyt na africkém ostrově hodně pochvaluje a užívá. Dokonce byla spokojená s úrovní místní nemocnice, kam ji dohnala viróza.

Talentovaná herečka, která diváky okouzlila například v seriálu Hořký svět, vyrazila za exotikou s dcerou Lolou a manželem Kryštofem. Zatím je ze Zanzibaru opravdu hodně okouzlená.

„Tohle jsem fakt nečekala. Že to tady bude takový ráj. Pokaždé, když se přesunem na nějaký jiný místo, tak jsem úplně v úžasu. I špitály tady mají dobré,“ napsala herečka na svůj instagramový profil ke snímku, který ukazuje, kam rodinu dohnala nepříjemná viróza.

Kromě koupání, nádherných pláží a kvalitního jídla si Berenika s rodinou nenechá ujít i další turistická lákadla, která Zanzibar nabízí.

„Až mi přestane být blbě ze sluníčka nebo z virózy, co jsem chytla od Loly nebo jáužkrucipíseknevimzčeho, pojedeme šnorchlovat k tomu ostrovu Billa Gatese a budeme mu tam čumět do oken a já vám pak řeknu, co si dává jeho zahradník k večeři,“ slíbila svým sledujícím. Měla tím na myslí malinký privátní ostrov v těsné blízkosti Zanzibaru, který by měl patřit právě americkému miliardáři.

Berenika Kohoutová v rozhovoru s Honzou Dědkem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.