Celebrity

13. ledna 2023 12:55

Josef Šťastna

Berenika Kohoutová skončila v africké nemocnici. Plánovala špehovat miliardáře

Zpěvačka a herečka Berenika Kohoutová (31) vyrazila na dovolenou na ostrov Zanzibar. Společnost jí dělá dcera Lola, takže herečka se nezbavila mateřských povinností, ale i tak si pobyt na africkém ostrově hodně pochvaluje a užívá. Dokonce byla spokojená s úrovní místní nemocnice, kam ji dohnala viróza.

Talentovaná herečka, která diváky okouzlila například v seriálu Hořký svět, vyrazila za exotikou s dcerou Lolou a manželem Kryštofem. Zatím je ze Zanzibaru opravdu hodně okouzlená.

„Tohle jsem fakt nečekala. Že to tady bude takový ráj. Pokaždé, když se přesunem na nějaký jiný místo, tak jsem úplně v úžasu. I špitály tady mají dobré,“ napsala herečka na svůj instagramový profil ke snímku, který ukazuje, kam rodinu dohnala nepříjemná viróza.

Kromě koupání, nádherných pláží a kvalitního jídla si Berenika s rodinou nenechá ujít i další turistická lákadla, která Zanzibar nabízí.

„Až mi přestane být blbě ze sluníčka nebo z virózy, co jsem chytla od Loly nebo jáužkrucipíseknevimzčeho, pojedeme šnorchlovat k tomu ostrovu Billa Gatese a budeme mu tam čumět do oken a já vám pak řeknu, co si dává jeho zahradník k večeři,“ slíbila svým sledujícím. Měla tím na myslí malinký privátní ostrov v těsné blízkosti Zanzibaru, který by měl patřit právě americkému miliardáři.

Berenika Kohoutová v rozhovoru s Honzou Dědkem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.