Celebrity

17. dubna 2024 16:05

Tomáš Durčák

Mahulena Bočanová se pochlubila postavou rok po porodu. Fotku kvůli malé Márince smazali

Mahulena Bočanová se ponořila do svého archivu fotek a vylovila jednu, na níž je jen v bikinách zhruba rok po porodu. Zatímco fanoušci ihned horlivě začali obdivovat její postavu, Instagram fotografii záhy smazal. Herečka ji tak zveřejnila znovu, avšak musela zakrýt odhalené tělo malé dcery Márinky.

„Tak tohle je rok po porodu! Dneska vypadám stejně, jen s tím rozdílem, že jsem, jako bych to moje dítě právě sežrala a vypila všechnu tu vodu v bazénu! No je to 22 let, no… Nicméně jedu zdravý styl už delší dobu poctivě. Tak ještě 10 kg a bude to ideál,“ napsala Mahulena Bočanová ke snímku své postavy v černých bikinách krátce po porodu dcery Márinky.

Fotografie se však na sociální síti Instagram příliš dlouho neohřála. „Váš příspěvek byl odebrán. Váš příspěvek porušuje naše zásady komunity týkající se dětské nahoty. Naše zásady mají za cíl podporovat uživatele v tom, aby se vždy vyjadřovali s respektem ke všem lidem,“ přečetla si Bočanová odůvodnění, proč její fotka s malou dcerou u bazénu náhle zmizela.

Herečka proto byla nucena nahé tělo roční dcerky zakrýt emotikonem plavek, než fotku opět zveřejnila. „A tak teď už to snad projde!“ dodala Mahulena při druhém pokusu o zveřejnění snímku, za který si od svých sledujících vysloužila vlnu pochvalných komentářů. „Bože, tohle je svět… všude samé polonahé opice po plastikách a maminka s holčičkou je problém? Kam až jsme se to dostali,“ okomentovala smazání snímku jedna z fanynek Bočanové.

Jelikož Instagram fotografii zřejmě odstranil proto, že ji někdo kvůli dětské nahotě nahlásil, kroutila nad tím hlavou i sama herečka. „Mě spíš překvapuje, že insta je plný trapně lascivních ordinérních košťat – a to nevadí. Ale roční dítě s mamkou u bazénu je problém,“ ulevila si Bočanová.

„Milá Mahu, vaše reakce na pruderní titěráctví mě rozesmála. Za to vám děkuji. Původní fotka byla roztomilá, teď už je i vtipná,“ našla Bočanová podporu u svých komentujících. Ani nutnost zveřejnit upravenou fotku však nic nemění na perfektní postavě, kterou Bočanová rok po porodu Márinky měla. „To určitě nebylo kvůli dítěti. To bylo kvůli závisti na vaše ploché bříško,“ odhadla ironicky důvod nahlášení snímku další fanynka Bočanové.

Herečka Mahulena Bočanová byla v roce 2023 hostem 7 pádů Honzy Dědka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.