Celebrity

30. ledna 2024 14:35

Eliška Reiglová

Bohatství prince Harryho a Meghan je v ohrožení. Jejich čtvrť si vyhlédli zloději

Princ Harry (39) a vévodkyně Meghan (42) by měli zvážit posílení ochranky svého sídla. V jeho bezprostřední blízkosti totiž došlo k sérii vloupání. To poslední se přitom událo, zatímco byli manželé na Jamajce, kam odcestovali kvůli premiéře nového životopisného filmu o Bobu Marleym.

Pouhých pět minut od sídla prince Harryho a Meghan došlo minulou středu k zatím poslednímu vloupání ze série, za níž podle policie stojí dobře organizovaná skupina zlodějů. Zločinci si záměrně vybrali bohatou čtvrť, jejímiž rezidenty jsou například Katy Perry a Orlando Bloom, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres či Rob Lowe.

Jak informoval magazín TMZ, policie věří, že se zloději zaměřují primárně na trezory, které mohou obsahovat peníze v hotovosti či jiné cennosti. Úřady však neuvedly, zda se skupině při posledním vloupání podařilo něco odcizit. Poznamenaly ale, že si pachatelé vybírají domy, v nichž v tu chvíli nikdo není a za nimiž jsou otevřené prostory jako golfová hřiště či oceán.

Ochranka a střežené soukromí

Sídlo Harryho a Meghan, stejně jako je samotné a jejich děti, střeží tým bodyguardů. Zdá se ale, že vzhledem k událostem poslední doby by v jejich případě nebylo od věci ochranu posílit. Jen samotný dům je totiž stál 15 milionů dolarů, dá se tak předpokládat, že majetek v něm může být pro zloděje velmi lákavý.

O královském páru je známo, že si své soukromí bedlivě střeží, proto ani v dokumentu, který natočili, nebylo jejich skutečné bydlení. Záběry zvenčí i v interiéru byly natočeny v mnohem větším kalifornském sídle, které bylo pronajato čistě za tímto účelem a jeho hodnota je o 9 milionů dolarů vyšší.

Podívejte se na rozhovor se ženou, s níž princ Harry přišel o panictví:

Sdílejte článek
Štítky peníze policie krádež bohatství princ Harry Meghan Markle zloději vloupání zloděj cennosti

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.