Celebrity

7. prosince 2023 18:00

Karolína Oehmová

Bouřliváka Bohuše Matuše zklidnil život s rodinou. Flašku si otevře jen sám ve studiu

Bohuš Matuš o rodině a plánech druhého dítěte

Zpěvák Bohuš Matuš si užil bouřlivého období až až. Prozradil, jak ho rodina změnila, čím si kompenzuje večírky, a jaké má plány s mladou manželkou Lucií. Budou chtít další miminko?

V létě oslavil padesáté narozeniny, nic se v jeho životě ale nezměnilo. Zpěvák Bohuš Matuš se těší z tuhého kořínku své rodiny, takže na nějaké změny je prý ještě čas. „Dědeček se dožil devadesáti let, babička taky. Všichni se vlastně dožili vysokého věku. Děda mi říkal, že se začal cítit trošku hůř až kolem osmdesáti let, takže čekám, že to bude podobný,“ říká s tím, že má ještě na nějaké změny čas.

Flašku si otevře jen sám ve studiu

Doma má malou dcerku Natálku (3) a mladičkou manželku Lucii (20). Udržovat se ve formě je tak přeci jen žádoucí. „Snažím se dodržovat životosprávu trošku jinak než dřív. Už nejsem takový bohém. Dcera mi dává takovou inspiraci a sílu, že mě to ani nenapadne. Postavil jsem si studio a tam čtyřikrát do měsíce zajdu. Mám ho rok, zatím jsem teda nenatočil ani jednu píseň, ale když chci být vesel, tak si tam otevřu flašku,“ vysvětluje Bohuš Matuš s tím, že ale vždy popíjí úplně mimo rodinu. Dle svých slov v úletech zabrzdil a minimálně pět let je to s ním lepší.

S druhým dítětem zatím otálejí

Otcovství si i ve vyzrálém věku užívá. Těší se z toho, že dcera je veselá a má pěvecký talent. O tom, pořídit jí sourozence, ale zatím s manželkou neuvažují. „Přemýšlíme, že bychom ještě počkali. Hlavně žena, aby si odpočinula, protože měla náročný porod a já se bojím, že by to bylo opět těžký. Takže ještě chvilku počkáme,“ říká Bohuš Matuš, kterého můžete vidět v zábavné show Inkognito ve čtvrtek ve 21:35 na Primě. Jak momentálně s manželkou bydlí, se dozvíte v úvodní reportáži.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.