Matušovi mají nový přírůstek do rodiny. Milujeme tě, napsala Lucie na sociální sítě

Bohuš Matuš má s manželkou Lucií dceru Natálku. Teď se však jejich rodina rozrostla o dalšího člena, i když jen toho zvířecího. Roztomilá chlupatá kulička jim dělala společnost na tiskové konferenci, na které je spolu zachytili fotografové.

Zpěvák Bohuš Matuš (50) prožívá šťastné období spolu se svou rodinou. S manželkou Lucií vychovávají dceru Natálku (3) a teď se zdá, že zatoužili po dalším členovi. Zvířecího kamaráda  uvítala nadšeně celá rodina. Soudě podle rozesmátých fotek všech je vidět, že jim roztomilý pejsek dělá jen samou radost. Zvláště malá Natálka vypadá, že je štěstím bez sebe.

Mohlo by vás zajímat: Bohuš Matuš přišel o vlasy při pokusu o sebevraždu. Karel Gott mu zachránil život

Lucie Matušová se o novinku podělila i na sociálních sítích, kam umístila fotografie se čtyřnohým miláčkem. „Vítej doma, Dobby,“ napsala na Instagramu Lucie. „Miluji tě stejně, jako Dobby miluje ponožky,“ doplnila k fotce, na které dává pejskovi pusu. Jméno tak odkazuje na slavnou filmovou postavu skřítka Dobbyho ze série Harryho Pottera.

Čtěte také: Lucince změna sluší. Vlasy jsem jí barvil sám, prozradil Bohuš Matuš

Kříženec dvou populárních ras

Skrze sociální sítě mladé maminky je vidět, že si přítomnost nového chlupatého přírůstku užívá celá rodina. Kromě fotek, na kterých štěňátko venčí nebo ho mazlí, jsou tam také vtipné snímky porovnávající velikost pejska spolu s plyšovou hračkou malé Natálky. Rasa pejska je vskutku unikátní. Nejedná se totiž o čistokrevného jedince, nýbrž křížence dvou oblíbených ras. Je to kříženec jorkšíra a pomeraniana,“ prozradil Blesku Bohuš Matuš.

Podívejte se, jak Bohuš Matuš oslavil své 50. narozeniny:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.