Obrovská bolest zpěvačky Mariah Carey. Její maminka a sestra zemřely ve stejný den

Populární zpěvačka Mariah Carey (55) se vyrovnává s ohromnou ztrátou. Během víkendu přišla o dvě milované osoby. Ve stejný den zemřela její matka Patricia i sestra Alison. Co přesně se stalo, dosud nebylo zveřejněno.

„Moje srdce je zlomené poté, během uplynulého víkendu ztratila matku. Bohužel nešťastnou shodou událostí ve stejný den zemřela i moje sestra,“ uvedla zdrcená Mariah Carey v prohlášení pro magazín People.

„Cítím se požehnaná, že jsem mohla strávit poslední týden s maminkou, než zemřela,“ řekla držitelka ceny Grammy.

„Vážím si lásky a podpory všech lidí i respektu k mému soukromí v tomto náročném období,“ doplnila truchlící hudebnice.

Čtěte také: Životní tragédie Mariah Carey. Máma a sestra zemřely ve stejný den, uvedla zdrcená zpěvačka

V současné době nejsou známé žádné další podrobnosti o tom, co se Patricii a Alison stalo.

Patricia Carey byla operní zpěvačkou a učitelkou zpěvu, přičemž sama vystudovala na Juilliardu. Společně s bývalým manželem Alfredem Royem Careym přivítala na svět tři potomky – Alison, Mariah a Morgana. Manželství se rozpadlo, když byly Mariah pouhé tři roky.

Mariah Carey se svou matkou, po které zdědila pěvecký talent, měla komplikovaný vztah. „Stejně jako mnoho aspektů mého života byla i moje cesta s matkou plná rozporů a protichůdných skutečností. Nikdy nebyla jen černobílá – byla to celá duha emocí,“ popsala známá zpěvačka ve svých memoárech The Meaning of Mariah Carey, které vyšly v roce 2020. „Náš vztah je pichlavým provazem hrdosti, bolesti, studu, vděčnosti, žárlivosti, obdivu a zklamání. Komplikovaná láska poutá mé srdce k srdci mé matky,“ uvedla v knize muzikantka, která se všem zapsala do paměti mimo jiné díky vánočnímu hitu All I Want for Christmas Is You.

Také vztah se sestrou Alison byl poněkud složitý. V jednu chvíli s ní i s bratrem Morganem dokonce Mariah přerušila veškerý kontakt. V roce 2021 pak Alison svou sestru zažalovala za údajnou emocionální újmu, kterou způsobila svými memoáry.

Herečtí kolegové oplakávají Karla Heřmánka. Dagmar Havlová poslala srdceryvný vzkaz:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.