Společnost

23. února 2024 14:00

Tomáš Durčák

Boris Kollár nevybíravě o ženách: Spal jsem i se čtyřmi za den, s tlustou jen ze srandy

Slovenský politik a předseda hnutí Sme rodina Boris Kollár je kvůli své slabosti pro ženy už tak trochu „legendární“. A to do té míry, že přesný počet jeho partnerek i dětí, které s nimi zplodil, vlastně není zcela známý. Minimálně na první z těchto otázek však Kollár nyní odpověděl v nezvykle otevřeném a šokujícím rozhovoru.

Boris Kollár si přišel na zhruba hodinu a půl popovídat do podcastu Fiki Unchained moderátora Filipa Sulíka, známého svým prořízlým jazykem a schopností pokládat hostům nemístné dotazy. A že se rozhovor rozhodně nebude točit kolem politiky, napověděla už první otázka – jaký má „samec“ Kollár bodycount, tedy celkový počet sexuálních partnerek.

Politik přesné číslo dohromady dát nedokázal, na dotaz, zda jde o čtyřcifernou číslovku, ale hrdě přitakal: „Určitě.“ Pochlubil se také, o kolik nejvíc dokázal toto číslo navýšit za jediný den: „Nejvíc jsem spal se čtyřmi ženami za den. Dá se to zvládnout. Naposledy se mi to stalo před pár lety, není to daleká historie.“

Nevybíravě se Kollár vyjádřil také o tom, jaké ženy v posteli měl. „Měl už jsi i opravdu tlustou babu?“ zeptal se bez okolků Sulík. A Boris Kollár nezaváhal: „Jo, jo. Ale jako… no, prostě jako skříň. Ale to bylo ve Spojených státech. Byla to sranda, vyzkoušel jsem to jenom ze srandy.“ Předseda hnutí Sme rodina však posléze překvapil, když řekl, že i on má ohledně žen jisté hranice. Například věkové. Při řeči o tom, jakého partnera by akceptoval u své dcery, přiznal, že s mladými teenagerkami by už rozhodně nešel.

„Nebyl bych v pohodě s tím, kdyby mi moje šestnáctiletá dcera přivedla domů padesátníka. Mnohem lépe bych přijal, kdyby si moje šestnáctiletá dcera přivedla domů osmnáctiletou lesbickou přítelkyni. Beru to hlavně z pohledu mě jako otce. Proto bych už ani já nerandil s tak mladou ženou. Když mi nějaká řekne, že má pod 18, tak do toho už nejdu,“ popsal jednu ze svých zábran Kollár.

Jelikož počet partnerek oba pánové probrali hned v úvodu, bylo jasné, že ve zbylém čase bude zřejmě prostor nahlédnout do Borisova soukromí ještě hlouběji. Což se nakonec opravdu stalo. Například když bývalý předseda Národní rady Slovenské republiky bez ostychu popsal, jakou taktiku na ony stovky a tisíce žen, s nimiž už údajně skončil v posteli, volí, když už se tam spolu dostanou.

„Mám takové pravidlo, že vždy do ženy dám nejdříve prst a zjistím, jaká je situace. A tvářím se při tom velmi nenápadně,“ popsal Kollár svou „tajnou zbraň“ na ženy. Při té příležitosti rovněž veřejně popsal, co ho „opravdu bere“. Politik začal nevinně tvrzením, že ho na ženách opravdu velmi zajímá vzhled jejich vagin. K překvapení posluchačů a zřejmě i samotného moderátora pak ovšem začal líbivě popisovat, jaké tvary ženského pohlaví či délka pysků se mu líbí nejvíc.

„Takže neexistuje délka pysků, která by ti přišla neatraktivní,“ zeptal se očividně mírně zaskočený moderátor Sulík. „Ne, čím je ženské pohlaví větší, škaredší, tím se mi víc líbí. Kdysi byly všechny ženy chlupaté. Když teď takovou potkám, rozhodně mě to zaujme. Atraktivní je pro mě i ochlupení v podpaží,“ přiznal Kollár, že je v tomto ohledu opravdu hrdý člen „staré školy“. Na závěr pak šokoval tvrzením, že u svých sexuálních partnerek inteligenci vůbec neřeší: „Ženu, se kterou spím, nepotřebuju na intelektuální debaty. Rozlišuju ženy, s nimiž trávím čas i mimo sex, a s nimiž ne.“

Boris Kollár se veřejně přiznal, že fyzicky napadal svou partnerku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.