Bradley Cooper byl kdysi závislý na drogách. Nyní randí s nejžádanější kráskou světa

Oblíbený americký herec Bradley Cooper slaví 49. narozeniny. Čtyřikrát byl nominován na Oscara a kromě hereckého talentu se může pyšnit také označením nejvíce sexy muž planety. Jeho šarmu podlehla už spousta žen a ještě více jich po něm touží. Málokdo by to řekl, ale herec si v životě prošel také temným obdobím, o kterém se rozhodl promluvit až s odstupem času.

Rodák z americké Pensylvánie si pozornost veřejnosti získal díky komedii Pařba ve Vegas, romantickém filmu Terapie láskou či rolí ve snímku Dokonalý šéf. Definitivně své příznivce přesvědčil o svých kvalitách projektem Zrodila se hvězda, kde ztvárnil hlavní roli společně po boku zpěvačky Lady Gagy.

Čtěte také: Velký nos Bradleyho Coopera způsobil nečekanou kontroverzi

Osudové ženy

Herec s pronikavýma modrýma očima a zářivým úsměvem u žen boduje nejen díky fyzické kráse, ale také díky inteligenci a skromnosti. Vystudoval Georgetownskou univerzitu, hovoří plynně francouzsky, jezdí na motorce a umí velmi dobře vařit. Jediné ženě, která se podařilo od Coopera získat snubní prsten, byla herečka Jennifer Esposito. Manželství jim však vydrželo pouhé čtyři měsíce a v roce 2007 se rozvedli.

Od roku 2007 získal srdce hned několika modelek, zpěvaček či hereček. Nejdéle byl však ve vztahu vždy dva roky. V roce 2009 tvořil pár s herečkou Renée Zellweger, v roce 2011 prožil románek se zpěvačkou Jennifer Lopez. V ten samý rok se stihl seznámit s herečkou Zoe Saldanou, se kterou tvořil pár celkem dva roky. Poté začal Cooper chodit s o sedmnáct let mladší britskou modelkou a herečkou Suki Waterhouse.

Zlom v milostném životě herce nastal v roce 2015, kdy se seznámil s modelkou Irinou Shayk. Po dvou letech vztahu se pár stal rodiči dcery Ley de Seine Shayk Cooper. Přestože se snažili být pro dcerku těmi nejlepšími rodiči a partnerské krize překonat, nepodařilo se. Rozhodli se tedy, že zůstanou pouze přáteli a v péči o dceru se budou střídat.

Prvním oficiálním vztahem po rozchodu s Irinou, měl být ten s asistentkou Humou Abedin, který ale příliš dlouho nevydržel. Nezadaný však Cooper nezůstal opět dlouho. Aktuálně má pohledný herec randit se světovou topmodelkou Gigi Hadid, která ještě donedávna randila s Leonardem DiCapriem.

Přečtěte si: Bude Pařba ve Vegas 4? Bradley Cooper konečně prolomil mlčení

Temné období

Málokdo by to řekl, ale i Bradley si v životě prošel obdobím, na které nerad vzpomíná. Když mu bylo necelých třicet let bojoval se závislostí na drogách a alkoholu. Na počátku kariéry mu prý návykové látky pomáhaly zvednout sebevědomí poté, co přišel o jednu z hlavních rolí v seriálu Alias.

„Byl jsem tehdy úplně ztracený a skončilo to závislostí na kokainu,“ přiznal během rozhovoru s Jasonem Batemanem v podcastu s názvem Smartless s tím, že drogy přestal brát až po několika letech, kdy získal hlavní roli v komedii Pařba ve Vegas.

Kromě kariérního neúspěchu se herec tenkrát potýkal i s fyzickými problémy. „Přetrhl jsem si Achillovu šlachu téměř hned poté, co jsem dostal padáka. Připadal jsem si úplně nepoužitelný a neschopný. Nemohl jsem se dostat do žádného VIP klubu, žádná holka se na mě ani nepodívala. Byl jsem v totální depresi, všechno bylo zkrátka ze dne na den najednou špatně,“ uvedl Cooper s tím, že měl tehdy jediné štěstí, že byl ještě relativně mladý a svou hereckou kariéru teprve rozvíjel.

Na podzim herecký svět přišel o legendárního herce Matthewa Perryho:

Sdílejte článek
Štítky narozeniny vztah Bradley Cooper herec Pensylvánie drogová závislost Temné období Gigi Hadidová osudové ženy Pařba ve Vegas Terapie láskou

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.