Celebrity

25. července 2024 15:02

Šarlota Chmelařová

Bratr Gránského se zamiloval do Prachařové. Pšenička popsal první společnou dovolenou

Tomas Sean Pšenička potvrdil nový vztah s Josefínou Prachařovou

Na světě je oficiálně další hvězdný pár českého showbyznysu. Zpěvák Tomas Sean Pšenička (20) je ve vztahu s Josefínou Prachařovou (19). Pár už má za sebou společnou dovolenou a Tomas prozradil i další plány na léto.

Není tomu tak dávno, co Rozálie Prachařová veřejnosti potvrdila svůj vztah s hercem Karlem Jirákem. Zamilované období nyní prožívá i její o rok starší sestra Josefína Prachařová. Ta se dala dohromady s nevlastním bratrem Davida Gránského (31), Tomasem Seanem Pšeničkou, který se také věnuje herectví a hudbě.

Pro televizi Prima momentálně Pšenička natáčí nový krimiseriál Případ tanečnice, který bude uvedený v roce 2025 v předpremiéře na prima+. A v zákulisí nám prozradil i trochu ze svého soukromí a potvrdil svůj vztah s dcerou Lindy Rybové a Davida Prachaře. „Ano, jsme spolu. Já nevím, co k tomu mám říkat, tohle je hrozný,“ rozesmál se rozpačitý Tomas během rozhovoru.

Mohlo by vás zajímat: Dcery Rybové a Jirešové jsou jako sestry. Jsme na sebe napojené, tvrdí mladé herečky

Dvojice už má za sebou i společnou dovolenou. „Byli jsme v Barceloně, pár dní zpět jsme se vrátili zpátky,“ prozradil umělec název destinace, kde spolu s Josefínou strávili romantickou dovolenou. Ta ale rozhodně nebyla jejich poslední. „Doufám, že budou minimálně ještě dvě. To bych si dal, ale já můžu vždycky jen tak na tři dny, takže tak ty víkendy jenom jezdím. Ale mám tam takové dvě místa, kam bych se chtěl podívat – Lisabon a Athény,“ prozradil Tomas svá vysněná místa.

Irské kořeny

Tomas se narodil v Irsku, ale krátce po narození se s rodinou vrátil zpět do České republiky. „Moje rodina tam žila čtyři roky, ale já tak deset dní. Táta dostal v Dublinu pracovní příležitost, takže se tam přestěhovali a žili tam. Já jsem se tam jenom narodil,“ vysvětlil Tomas v pořadu Show Jana Krause. Davida Gránského (31) bere jako vlastního sourozence, i když mají každý jiného otce. „Můj táta Davida vychovával asi od jeho pěti let, takže si celý život připadáme jako vlastní sourozenci. Také jsme spolu vyrůstali,“ sdělil Pšenička v rozhovoru pro Lifee.cz.

Čtěte také: Prima uvede nový seriál Lež na pláži. V hlavních rolích neokoukaní talentovaní herci

Ačkoliv si vzhledově podobní nejsou, cítí s bratrem velkou spojitost. „Je o dvanáct let starší, ale co si pamatuji svůj život, byl v něm on a byl jeho součástí, takže ho nedokážu vnímat jako nevlastního bratra, i když si vizuálně podobní nejsme,“ uzavřel Tomas.

Na téma vztahů je zaměřena také nová extrémní seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, která přináší nejen vztahová dramata, ale místy se mění i v boj o přežití:

Sdílejte článek
Štítky láska dovolená celebrity vztah Josefína Prachařová Tomas Sean Pšenička

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.