Celebrity

17. dubna 2024 11:10

Kisa Císařová

Společný výlet na fotbal? Katastrofa, přiznala Linda Rybová. Muž se synem jí dali zákaz

Linda Rybová o fotbalovém zákazu od manžela a syna

Málokdo je v českém showbyznyse tak proslulým fanouškem fotbalové Slavie jako David Prachař (65). Svou lásku k pražskému klubu předal nejen synovi Jakubovi (40), ale i Františkovi (16). S manželkou Lindou Rybovou (48) se to ovšem nepovedlo. Jednou jedinkrát ji vzali na zápas. Skončilo to ale zákazem, a to i sledovat tento sport s manželem a synem v televizi.

„Jsem ráda, že mají společné téma. Zvykla jsem si na to. Je dojemné, že mají Slavii tak rádi. Milují to a strašně to prožívají. Já osobně k tomu ale žádný vztah nemám,“ svěřila se redakci webu Prima Ženy Linda Rybová. Přesto ale v nedávné minulosti nastal den, kdy oblíbená herečka svého manžela i syna na fotbalový stadion přece jen doprovodila.

„Jednou mě vzali na Slavii, což byla katastrofa, protože jsem si myslela, že se má fandit. Normálně k tomu sice vztah nemám, ale když to vidím, jsem strašně, obávám se, emotivní a hrozně fandím. Příšerně to prožívám a různě vykřikuji. Nechápala jsem, protože Franta i David seděli vedle mě a byli úplně, ale úplně tuzí. Mlčeli a byli úplně na nervy,“ převyprávěla svůj zážitek z návštěvy pražského Edenu Linda Rybová, která manžela i syna díky tomu poznala z úplně jiné stránky.

Ofsajd? Co to je?

„Jejich prožívání, vzhledem k tomu, jak to berou vážně, je úplně jiné než to moje. Takže už mě pak nikdy nevzali, protože jsem je vyrušovala,“ dovysvětlila drobná blondýnka s tmavě hnědýma očima. Ovšem výlet za fotbalem a společný zážitek měl dohru i v domácnosti Prachařových. „Ani doma u televize si k ní nesmím sednout. Dívají se na mě už s otázkou, co tam dělám, protože vědí, že se začnu hlasitě projevovat, fandit a říkat nějaké nesmysly. Jelikož stále třeba nevím, co je to ofsajd. Snažili se mi to několikrát vysvětlit a pořád nic,“ uzavřela historku o svém vztahu k jednomu z nejpopulárnějších týmových sportů na světě Linda Rybová.

Společné téma

Obor, o kterém si ale Linda s manželem Davidem Prachařem a nově i synem Františkem a dcerou Josefínou dokáže popovídat, je herectví. Obě výše zmíněné ratolesti se totiž evidentně pomamily i potatily a herecké nadání zúročily ve společném projektu s maminkou Lindou. Tím je seriál s názvem Chataři ze Švihova, který můžete exkluzivně sledovat na platformě prima+.

„Josefína i Franta patří do jiných rodin – mých kamarádů a kolegů. Takže jsme se potkali velmi málo, což je možná lepší, protože bych je asi hrozně kontrolovala a pořád hlídala. Nedala bych jim to najevo, ale vnitřně bych se tím určitě stresovala,“ prozradila s úsměvem a nadsázkou pyšná máma, která se na place s dcerou potkala jen ve dvou natáčecích dnech.

Podívejte se na Lindu Rybovou coby chatařku ze Švihova Veroniku Bulvovou:

Seriálová novinka plná hvězd

Komediální čtyřdílný televizní počin vznikl v režii Michala Suchánka a obsazení je vskutku hvězdné. Kromě Lindy Rybové a Františka a Josefíny Prachařových se nejen fanoušci chat a chataření mohou těšit na Adélu Gondíkovou, Jiřího Langmajera, Richarda Genzera nebo třeba Igora Chmelu či čerstvou držitelku ocenění Český lev Milenu Steinmasslovou.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.