Britney Spears se potřetí vdala. Na svatbě ale musela zasahovat policie

Britney Spears se vdala

Popová zpěvačka Britney Spears (40) má za sebou třetí svatbu. Vzala si o dvanáct let mladšího partnera, herce Sama Asghariho (28). Svatební veselka byla malá a zúčastnilo se jí pouze do 100 hostů. Přesto se neobešla bez dramat a na místě musela zasahovat policejní hlídka. Co se stalo?

Britney Spears a Sam Asghari tvoří pár už dlouhých šest let a teď se do toho tato dvojice konečně rozhodla praštit. Ačkoliv by někdo mohl očekávat velkolepou veselku se stovkami hostů, pravda byla jiná. Pár měl pouze malou svatbu u sebe doma a podle dostupných informací pozvali zhruba šedesát hostů. Mezi slavnými osobnostmi, které dorazily, byla například herečka Drew Barrymore (47), zpěvačka Madonna (60) nebo Paris Hilton (41).

Ze zpěvaččiny rodiny byl na obřadu pouze její bratr Bryan (45). Matka Lynne (67), otec Jamie (69) ani sestra Jamie Lynn (31) se na svatbě neukázali. Důvodem jsou rodinné spory a dlouhodobě špatné vztahy. Se svým otcem navíc Britney roky vedla soudní spor o znovunabytí svéprávnosti, který před časem konečně vyhrála a získala zpět svou svobodu. Na svatbu nedorazili ani její dva synové Sean (16) a Jayden (15). Ti měli pouze prostřednictvím právníka popřát novomanželům vše nejlepší do společného života.

Britney Spears na sobě měla bílé šaty od Versaceho a na cestě k oltáři jí hrála hudba od legendárního zpěváka Elvise Presleyho – Can't Help Falling in Love.

Zásah policie kvůli bývalému manželovi

Láskyplnou atmosféru však narušil zpěvaččin bývalý manžel Jason Alexander (40), který se na pozemek neoprávněně dostal a snažil se svatbu překazit. Informoval o tom web web TMZ. Snažil se navíc vše natáčet a sdílet na sociálních sítích. Měl na místě vykřikovat výroky, že Britney je jeho jediná žena a že se svatbu pokusí překazit všemi možnými způsoby. Na místo byla přivolaná policie. Při zásahu zjistila, že je na něj vydán zatykač v jiném americkém okresu, a tak ho na místě zatkla. Britney a Jason Alexander byli přátelé z dětství a vzali se v roce 2004. Jejich manželství však trvalo pouhopouhých 55 hodin. Zpěvačka poté nechala svazek anulovat.

Britney Spears navíc nedávno se svým partnerem Samem Ashgarim řešila nepříjemnou událost. Je to totiž pár měsíců, co snoubenci oznamovali očekávání miminka. Nakonec však veřejnosti sdělili smutnou zprávu o tom, že zpěvačka potratila.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.