Celebrity

17. listopadu 2022 12:44

Karolína Oehmová

Vojta Kotek popsal šílený zážitek z operačního sálu: Brutální pop a tančící doktor

Máme rádi Česko XII (2): Vojtova operace slepého střeva

Známý herec, režisér, ale také kapitán bílého týmu populární soutěžní show, prozradil svůj zážitek z operace slepého střeva. I když se tomu Vojtěch Kotek (34) dnes směje, tenkrát mu veselo asi moc nebylo.

Asi není člověka, který by neměl z nemocnice a doktorů strach nebo minimálně hodně velký respekt. Po tom, co se dozvíte zkušenost Vojty Kotka, bude možná ještě větší. Dnes o ní sice herec vypráví s humorem, tenkrát mu do smíchu ale zřejmě vůbec nebylo. V populární show popsal svůj pobyt v nemocnici na operačním sále, když mu vyndávali slepé střevo.

Hlasitá hudba a roztančený doktor na operačním sále

„Už mě umrtvovali, já jsem pomalu usínal na operačním sále, viděl jsem jenom zářivky a nic jiného. Do toho začali hrát strašně nahlas úplně brutální osmdesátkový pop,“ vypráví Vojta Kotek pobaveně v show Máme rádi Česko, vysílané každý pátek ve 20:15 na Primě. Všichni v sále jen napjatě poslouchají, jak tohle dopadne. „V jednu chvíli do mého zorného úhlu přitančil ten doktor, nandal si roušku a zvesela řekl: Tak vyndáme slepák,“ zakončuje historku Kotek a tancuje u toho. Naštěstí prý začala působit narkóza, a tak usnul.

V oblíbené show, se ale dozvíte spoustu dalších zajímavých a zábavných historek, které pobaví každého diváka. Kromě toho jako vždy můžete vidět i hašteření kapitánů Jakuba Prachaře a Vojty Kotka, kteří vždy oba moc touží po vítězství.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.