Celebrity

17. listopadu 2022 12:44

Karolína Oehmová

Vojta Kotek popsal šílený zážitek z operačního sálu: Brutální pop a tančící doktor

Máme rádi Česko XII (2): Vojtova operace slepého střeva

Známý herec, režisér, ale také kapitán bílého týmu populární soutěžní show, prozradil svůj zážitek z operace slepého střeva. I když se tomu Vojtěch Kotek (34) dnes směje, tenkrát mu veselo asi moc nebylo.

Asi není člověka, který by neměl z nemocnice a doktorů strach nebo minimálně hodně velký respekt. Po tom, co se dozvíte zkušenost Vojty Kotka, bude možná ještě větší. Dnes o ní sice herec vypráví s humorem, tenkrát mu do smíchu ale zřejmě vůbec nebylo. V populární show popsal svůj pobyt v nemocnici na operačním sále, když mu vyndávali slepé střevo.

Hlasitá hudba a roztančený doktor na operačním sále

„Už mě umrtvovali, já jsem pomalu usínal na operačním sále, viděl jsem jenom zářivky a nic jiného. Do toho začali hrát strašně nahlas úplně brutální osmdesátkový pop,“ vypráví Vojta Kotek pobaveně v show Máme rádi Česko, vysílané každý pátek ve 20:15 na Primě. Všichni v sále jen napjatě poslouchají, jak tohle dopadne. „V jednu chvíli do mého zorného úhlu přitančil ten doktor, nandal si roušku a zvesela řekl: Tak vyndáme slepák,“ zakončuje historku Kotek a tancuje u toho. Naštěstí prý začala působit narkóza, a tak usnul.

V oblíbené show, se ale dozvíte spoustu dalších zajímavých a zábavných historek, které pobaví každého diváka. Kromě toho jako vždy můžete vidět i hašteření kapitánů Jakuba Prachaře a Vojty Kotka, kteří vždy oba moc touží po vítězství.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.