Celebrity

10. října 2024 15:30

redakce Prima Ženy

Brzobohatý se zaposlouchal do zpěvu Libora Boučka. Šimralo mě na moudí, chválil ho

Libor Bouček v muzikálu – Inkognito S4 (29)

Libor Bouček dostal nabídku na roli v muzikálu. Uvidíme ho na Broadwayi? Co ze svého pěveckého umění může tvůrcům a muzikálovému publiku nabídnout, předvedl před zraky statisíců diváků.

Už v úvodu show je jasné, že Libor Bouček a Jakub Prachař z něčeho mají ohromnou legraci. Vzápětí se diváci dozvědí, že moderátor dostal nabídku na účinkování v muzikálu Mýdlový princ na prknech Divadla Broadway. „Doba je složitá, člověk furt přemýšlí, co by mohl dělat. Svěřil jsem se v šatně, že cítím v sobě umělecký přetlak,“ vyslal zřejmě Libor Bouček ze šatny signál do vesmíru a ten mu poslal překvapivou nabídku.

Ačkoliv moderátor vládne zcela nezpochybnitelně mnohými talenty, zpěv mezi ně zjevně nepatří. Přesto byl v show Inkognito, kterou uvidíte ve čtvrtek ve 21:45 na Primě nebo na prima+, seriózně osloven do muzikálu.

Víte, proč Jakub Prachař chytá depku z Vojty Kotka?

„Já to řeknu zcela otevřeně. Pan kolega Bouček dostal hereckou nabídku do Divadla Broadway do úspěšného muzikálu Mýdlový princ. My ho přemlouváme, aby do toho šel a vystoupil ze své komfortní zóny. Já si myslím, že by to mohlo pomoct nejen jemu, ale divadlu obecně. Já si myslím, že by to byl obrovský switch v jeho kariéře a že by na něj bylo paradoxně úplně nechutně narváno,” práskl na Libora Boučka jeho kamarád Jakub Prachař. „Všichni si přejeme úplně nejvíc vidět Libora Boučka zpívat Ša-la-la-la-li,” rýpl si do moderátora hudebník Ondřej Brzobohatý, nepochybně znalý Boučkových pěveckých kvalit.

Vzrušené reakce na zpěv Libora Boučka

„Nemohl bys jenom tak pro mě a pro diváky dát něco od Neckáře?“ hecoval ke zpěvu Libora Boučka Jakub Prachař. A protože v televizi není čas, Libor se nenechal dlouho přemlouvat a spustil první verše Neckářova Svatovítského chrámu.

Boučkovo umění vzbudilo v jeho publiku vzrušené reakce. „Mně se líbí, když zpíváš,“ smála se Petra Nesvačilová s laskavostí sobě vlastní. „Při druhém verši už jsem byl vzrušený,“ zhodnotil Boučkův zpěv Richard Genzer. „Mě taky trošku šimralo na moudí,” popsal své pocity z Liborova zpěvu Ondřej Brzobohatý. „To by bylo možná první divadlo, kam bych si vzal deku, aby to nebylo vidět,” utahoval si dál Richard Genzer. „Já jsem při druhém verši chtěl připlatit. Poslouchej, já bych zavedl takový systém, že vstupenka na představení, kde hraje Libor, už je drahá, takových 890 korun, a v průběhu představení můžeš přihazovat,” dobře se bavil Jakub Prachař.

Přečtěte si také: Suchánek prý přestal hrát divadlo kvůli lidem. Vadí mu, jak koukají, tvrdí Genzer

Roli v muzikálu Libor Bouček po tomto pokusu pravděpodobně nepřijme. „Jsou věci, které se asi nikdy nestanou, protože znám svoje limity,“ zhodnotil své možnosti moderátor. A tak Inkognito zůstane jediným veřejným prostorem, který nabídne pěvecké vystoupení Libora Boučka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 10. 2024

Možná právě procházíte obrovským růstem. Zaměřte se na to a zjistěte, kde je třeba udělat nějaké změny. To může být přerušeno silnou energií od jiných lidí nebo situací. Tyto záležitosti jsou důležité. Upozorňují vás na určité změny, které mohou být opožděné. Podívejte se, jak toto otřesení může přinést růst a úspěch. Čekají vás příležitosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.