Celebrity

25. září 2024 13:42

Žaneta Dernerová

Jakub Prachař chytá depku z Vojty Kotka: Vezme si paruku a je Werich nebo Marie Terezie

Depka Jakuba Prachaře z Vojty Kotka – Inkognito S4 (26)

Herec Vojta Kotek způsobil svým kolegům lehký záchvat závisti. Nejenže je talentovaným režisérem a hercem, ale aktuálně také moderátorem zbrusu nové detektivní hry plné zrady a lstí. Libor Bouček ani Jakub Prachař v zábavné show nechápali, proč právě on. Prachař si pak neodpustil postesknout i na nedostatek kvalitních filmových rolí. Podívejte se na extra ukázku.

„Další talentovanej hajzl po Mádlovi je Kotek,“ shrnul výběr možných adeptů na tajného hosta zábavné show Jakub Prachař. K typické herní smůle Vojty Kotka si ho totiž panelisté z řad známých tváří i s maskami na očích spletli s kolegou Jiřím Mádlem. „Mně vždycky vadí, když sem přijde někdo mladší než já a je úspěšný. Já pak propadám depresím,“ začal si pozvolna stěžovat Jakub Prachař, který je naopak od Kotka proslulý svým štěstím ve hře.

S narážkou na možného Mádla coby VIP hosta nezapomenul podotknout, že jeho do jednoho z nejopěvovanějších českých filmů současnosti neobsadil. „Já jsem teď po tom úspěchu Vln přemýšlel, co je na mně špatnýho,“ svěřil se Prachař v show Inkognito, na kterou se můžete těšit každý čtvrtek večer na Primě nebo se na ni podívat zpětně či s předstihem na prima+. „Kdyby Jirka chtěl, tak by se tam pro mě role našla,“ tvrdil přesvědčeně, když mu Ondřej Gregor Brzobohatý zkoušel oponovat.

Taky jsem mohl hrát ve Vlnách, stěžoval si Prachař v Inkognito

Z hlavy chválený film nedostal ani ve chvíli, kdy konečně přišla myšlenka na Vojtěcha Kotka. „Vojta je i režisér a je vidět ve filmu. Právě v těch Vlnách hrál místo mě,“ konstatoval. „Já taky mohl hrát Dienstbiera!“ rozčílil se Prachař, ačkoliv se zároveň nevydržel nesmát. Nepomohla ani poznámka Brzobohatého, že ho přece Vojta obsadil do filmu Padesátka. „Byl jsem mu přidělený. Kdyby to bylo na něm, tak by mě tam nikdy neobsadil,“ pokračoval ve svém spílání srandista Jakub Prachař.

Čtěte také: Zrádci bodují u diváků. Konečně něco napínavého, píší. Chválu sklízí i moderátor Vojta Kotek

„Byla mi šitá na míru. Od té doby jsem žádnou dobrou roli nedostal. To je divný, viď?“ ptal se dalšího panelisty Petra Švancary. „Kotek, vo*e, ten si vezme paruku, vypadá jako Werich. Pak si vezme druhou, vypadá jako Gott. Vezme si třetí a vypadá jako Marie Terezie. To je konec. Já jdu domů,“ zakončil svůj výlev se smíchem Jakub, jenž kromě hereckých příležitostí může Kotkovi závidět i moderování zbrusu nové detektivní hry Zrádci, kterou můžete sledovat každou neděli večer na Primě. „Hele, Vojto, a můžeš teď po tom natáčení říct, jestli by Kuba zvládnul tvoji roli herce i moderátora?“ zeptal se na závěr Ondřej Gregor Brzobohatý. Kotkovo mlčení však jen utnul Libor Bouček se slovy, že pro daný den už stačilo.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 9. 2024

Rodinné hodnoty, které jste přijali, mohou být dnes zpochybněny. Možná budete považovat některé přátele za svou skutečnou rodinu nebo si budete myslet, že netradiční domácnost pro vás funguje lépe než tradiční. Nedovolte, aby vás obavy příbuzných přiměly držet se zpátky.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.