Móda z premiéry filmu Vlny: Odvážná Brzobohatá, úchvatná Pauhofová i Kazma v tričku

Slavnostní premiéru nového filmu Vlny od režiséra Jiřího Mádla (37) si nenechala ujít řada známých osobností. Na promítání snímku, který pojednává o osudovém roku 1968, dorazili kromě herců z filmu například manželé Brzobohatí, modelka Andrea Kalousová (27), bavič Kamil Bartošek alias Kazma (39), herečky Jitka Schneiderová (51) i Tereza Ramba (35).

Nový celovečerní snímek od Jiřího Mádla vstoupí do kin již 15. srpna 2024. Režisér v něm představuje napínavé a doposud částečně utajené příběhy rozhlasových novinářů z období pražského jara. Jelikož se jedná o jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku, nenechalo si ho ujít mnoho známých osobností.

Čtěte také: Premiéra filmu Zápisník alkoholičky: Úchvatná Ramba, odvážný Hanuš i Finger se šrámem

Hlavní tváře snímku

Premiéru si samozřejmě nemohly nechat ujít hlavní tváře snímku. Vůbec největší pozornost směřovala k herečce Táně Pauhofové. Ta do sálu přišla v jednoduchých splývavých černých šatech, které měly zajímavě řešený dekolt, a které doplnila o dva široké náramky ve stříbrné barvě. Herečku na červený koberec doprovodil manžel Jonatán Pastirčák, který oblékl modré flanelové košilové sako a černé společenské kalhoty.

Nepřehlédnutelné byly ale také další hlavní tváře snímku. Tradiční černý smoking vynesl režisér Jiří Mádl, který se na červeném koberci objevil po boku filmové producentky Moniky Kristl, jež oblékla flitrovanou róbu v růžové barvě. Černý smoking poté vynesl také herec Martin Hofmann. Vojtěch Kotek se rozhodl taktéž pro pánský oblek, který ale působil, jakoby byl o velikost větší.

Pozornost na sebe strhl také herec Vojtěch Vodochodský, který v snímku ztvárnil hlavní roli. Jako jediný vynesl hnědý oblek. Doprovodila ho přítelkyně Marie Danči, jež se rozhodla pro bílé minišaty s vázačkou, které doplnila o černé punčochy. Po boku přítelkyně, Sáry Kozucharové, dorazil také herec Jan Nedbal.

Brzobohatí, Schneiderová i Ramba v černé

Pro klasiku v podobě černé barvy se tentokrát rozhodla většina příchozích hostů. Moderátorka Daniela Brzobohatá, dříve Písařovicová, přišla na premiéru společně s manželem Ondřejem. Daniela oblékla odvážné šaty z černé síťoviny, které byly vskutku velmi průhledné a půvabná bruneta tak dala na odiv své štíhlé nohy. Hudebník poté vsadil na společenské kalhoty ve světle šedé barvě, černou košili a výrazné černé brýle s širokým rámem.

Pro černé saténové šaty bez výstřihu s dlouhým rukávem se tentokrát rozhodla herečka Jitka Schneiderová. Róbu doplnila o černé střevíčky s otevřenou špičkou, černé kožené psaníčko a zlaté kruhové náušnice. Černou róbu s flitry poté vynesla také herečka Tereza Ramba, která oproti Jitce však vsadila na velmi hluboký výstřih.

Čtěte také: Mádl se dal na dráhu spisovatele. City umím vyjádřit líp na papíře než v životě, přiznává

Na akci se dále objevily například modelka a zpěvačka Andrea Kalousová, která vsadila na bílé šaty a růžové doplňky. Pro bílé korzetové šaty se poté rozhodla také herečka Denisa Pfauserová, která na červený koberec dorazila se svým partnerem Martinem Kučerou. Přestože většina hostů přišla v elegantním outfitu, našli se i tací, kteří si s výběrem outfitu hlavu příliš nedělali. Jedním z nich byl například bavič Kamil Bartošek alias Kazma, který dorazil v modrých džínách a černém tričku s krátkým rukávem.

Podívejte se na rozhovor s Vojtou Vodochodským, který ve filmu ztvárnil hlavní roli:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.