Celebrity

11. července 2024 13:39

Vanesa Havlíková

Premiéra filmu Zápisník alkoholičky: Úchvatná Ramba, odvážný Hanuš i Finger se šrámem

Slavnostní premiéru nového filmu Zápisník alkoholičky v hlavní roli s Terezou Ramba (35) si nenechala ujít řada známých osobností. Na promítání snímku dorazili například bývalá první dáma Dagmar Havlová (71), zpěvačka Ewa Farna (30) či herci Martin Finger (53) a Miroslav Hanuš (61). Podívejte se, komu to nejvíce slušelo.

Nový celovečerní snímek Zápisník alkoholičky od tvůrců divácky úspěšného filmu Úsměvy smutných mužů míří do kin již 11. července 2024. Vypráví silný příběh mladé ženy bojující se závislostí na alkoholu. Jelikož se jedná o jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku, nenechalo si ho ujít mnoho známých osobností.

Čtěte také: Tereza Ramba se jako alkoholička válela po zemi. Pak si uvědomila, jak je šťastná

Hvězdy v bílé

Premiéru si samozřejmě nemohly nechat ujít hlavní tváře snímku. Vůbec největší pozornost směřovala k herečce Tereze Rambě. Ta do sálu přišla v úchvatné bílé róbě z hedvábí od značky Anamé, v které vypadala jako hollywoodská hvězda.

Bílou barvu zvolily také Dagmar Havlová, Ewa Farna či Romana Goščíková. Bývalá první dáma oblékla kostýmek v bílé barvě, pod který si vzala černou košili, a sako ještě ozvláštnila bohatě zdobenou broží.

Zpěvačka Ewa Farna vynesla světlý komplet složený z topu, který byl v horní části ozvláštněn mašlí, a kalhoty asymetrického střihu. V zářivě bílé barvě se poté na červeném koberci objevila také herečka Romana Goščíková, která dorazila v doprovodu svého manžela, režiséra Karla Janáka.

Pestrobarevný Hanuš, Finger se šrámem na čele i dojatý Mádl

Jeden z nejpestrobarevnějších outfitů večera vynesl Miroslav Hanuš, který ve filmu ztvárnil jednu z hlavních rolí. Herec vynesl odvážnou košili se vzory malých saxofonistů, v které byl vskutku nepřehlédnutelný.

Přehlédnout nešlo ani herce Martina Fingera. Ne však kvůli oblečení, ale kvůli tomu, že mu na čele zářila čerstvá rána. Po boku své partnerky poté zazářil herec Jiří Mádl. Ten sám během filmového festivalu ve Varech představil svůj celovečerní film Vlny. Do Lucerny přišel podpořit především Terezu Ramba, která je jeho dlouholetou kamarádkou.

Emma Smetana to s outfitem nevychytala

Na akci se dále objevily například herečka Bára Fišerová, kterou můžete znát ze seriálu Modrý kód. Oblékla flitrované šaty, jež doplnila o červené lesklé psaníčko. Dále poté matematik a podnikatel Karel Janeček se svou partnerkou Lilií Khousnoutdinovou, která se kompletně zahalila do trendy fialové barvy.

Zpěvačka Emma Smetana vyrazila na slavnostní premiéru v černých kalhotách, kožené bundě a jako doplněk zvolila sluchátka, která si dala kolem krku. V černé barvě, konkrétně dlouhých šatech, přišla poté i herečka Aňa Geislerová, která ale oproti Emmě zvolila vhodnější outfit.

Podívejte se na oficiální upoutávku k filmu Zápisník alkoholičky:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.