Celebrity

23. září 2024 14:35

Zuzana Schneidewind

Zrádci jsou odhaleni. Který z nich je nejslabší? Nikča brzy vypadne, odhadují diváci

Zrádci Viděli jste v 1. díle hry

Lucas, Nicole, Luděk. To jsou jména odhalené trojice vyvolených Zrádců v tajemné detektivní hře. Nyní jsou připraveni vraždit nejen v řadách Věrných, ale i mezi sebou. Lhát a bezostyšně klamat by jim nemělo činit problémy, přičemž za všech okolností musejí držet svou identitu i totožnost ostatních zrádců v tajnosti.

Na začátku hry byli jedni z celkem čtyřiadvaceti soutěžících. O tom, že během tajné volby u kulatého stolu budou vybráni jako ti s nejvyšší mocí, tedy jako Zrádci, neměli ani tušení. O to větším překvapením pro ně volba Vojtěcha Kotka v roli průvodce show byla. A jakkoliv se do té doby nemuseli právě jako možní Zrádci projevovat, teď si svoji přísně tajnou roli budou zřejmě užívat.

3 Zrádci. Kdo je kdo?

  1. Prvním vybraným Zrádcem je na pohled usměvavý a milý barber Lucas (32). Lucas se hry nemohl dočkat. „Myslím si, že ta hra bude mít pořádný grády! Když jsem zjistil, o co jde, tak mě to hrozně zaujalo. Hned jsem si ji chtěl zkusit zahrát a rozhodně ji chci vyhrát,“ říkal před natáčením, kdy ještě netušil, že právě on se se stane jedním z nejdůležitějších v této napínavé detektivce.
  2. Nicole Šáchová (26) je česká streamerka a modelka. Půvabnou Nicole, která se od začátku perfektně vtělila do role naivky, diváci mohou znát z České Miss. Kdo jí skočil na lep, ten se spletl. Nicole miluje nové výzvy, a proto se taky do nesmlouvavé hry přihlásila. „Chtěla jsem zkusit něco nového. Já ten pořad znám, sledovala jsem všechny série, které jsou dostupné. Takže jsem vysloveně věděla, do čeho jdu,“ uvedla bojovně Nicole. Pomůže jí znalost zahraničních sérií?
  3. Třetím zrádcem byl odhalen muž, který může klamat vizáží lehce vyjukaného médi, Luděk Staněk (50). „Jestli mám z něčeho strach, tak z toho, že mě na čtrnáct dní zavřou někam, odkud nebudu moci odejít,“ svěřil se známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk před příjezdem na hrad Křivoklát. „Ve hře využiji své sociální zkušenosti, už jsem toho spoustu zažil, tak doufám, že mě zaskočí méně věcí než ostatní,“ věří si Staněk, kterému by naopak neměli věřit ostatní soutěžící. Ti ale nevidí to, co televizní divák nebo ví průvodce Zrádců Vojtěch Kotek.

Koho za nejsilnějšího Zrádce označují diváci?

Z reakcí trojice Zrádců po jejich odhalení je jasné, že si jsou opravdu silnou konkurencí a vzájemně si nemohou ani v nejmenším věřit. O jejich úspěšnosti ve hře mají po prvním díle rozporuplná mínění i diváci, kteří okamžitě po premiéře začali novou reality hru probírat na sociálních sítích.

Znáte soutěžící Kristýnu? Ve hře se uvedla jako profi lhářka. Hráčka pokeru tvrdí, že je letuška

Největším překvapením ze jmenované trojice pro ně dosud byla volba Luďka Staňka, jehož podle komentářů moc lidí mezi Zrádci nečekalo. To, že na ostatní působí nevýrazně, mu ale nepochybně hodně hraje do karet. „Luděk Staněk je takovej temnější,“ nedal se podle příspěvku na instagramovém profilu pořadu například oklamat fanoušek pořadu, věřící, že právě Luděk vydrží až do konce.

Který z trojice Zrádců je podle vás nejslabší a má nejnižší šance vydržet do konce?

„Lucas a Nicole jsou dobří hráči. Ještě to bude napínavé, super hra,“ myslí si jiní a z výčtu desítek podobných komentářů se zdá, že nejvíce sázejí na podlost Lucase a Nicole. Jejich soudy jsou ovšem v rozporu se skutečnými soutěžícími. Ti už totiž začínají tušit, že za andělským vzhledem Nicole se může skrývat nebezpečná lživá potvora, která hodlá kráčet k cíli přes mrtvoly. Ti nejpozornější diváci proto Nicole ve finále nevidí. „Nikča brzy vypadne...“ nebo „Nicole bude brzo profláknutá. Daniel to poznal hned,“ věští jedni a hned mají oponenta: „Já si myslím, že se to o ní bude říkat, ale nebude to bráno vážně. Pokud neudělá další chyby s úšklebky jako hned na začátku.“

Přečtěte si také:  Diváci hry Zrádci jsou v údivu. Charisma Kotka i turbulentní zvraty jim nedaly usnout

„Bude to zajímavý, jestli Zrádci půjdou proti sobě," zamýšlí se jeden z diváků na instagramovém profilu televize Prima. „Přesně jak bylo řečeno, Zrádci by měli zavraždit ty tiché a chytré lidi, ti ostatní co jsou na očích, si podřežou větev sami na hlasování," má jasno další. Kdo z nich má pravdu se teprve uvidí. Sledujte Zrádce každou neděli ve 20:15 na Primě nebo s týdenním předstihem online na prima+. Hra o život pokračuje!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 9. 2024

Berani, nějaký příjem navíc by vám mohl přinést počítač nebo jiná technologie. Měli byste mít náročný den, ale to, co děláte, vás bude bavit a vyhlídka na peníze navíc vás nadchne. I když o tom teď možná nepřemýšlíte, to, co děláte, by se mohlo rozvinout v lukrativní podnikání, což vás nakonec přivede k otázce, co vlastně chcete v životě dělat?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.