Vojta Kotek u konce s trpělivostí. Už to nebudu dělat, křičel ve vědomostní show

Máme rádi Česko XIII (9) - upoutávka

Vojta Kotek na kapitánském místě bílého týmu známé show dosud prokázal největší výdrž. Teď ale i jemu došla trpělivost a už soutěžení s Jakubem Prachařem neustál. Co se stalo?

Na začátek krátká rekapitulace. Za deset let vysílání soutěže se na tomto nepopulárním kapitánském místě vystřídali čtyři umělci. Proti Jakubovi Prachařovi stanuli Lou Fanánek Hagen, Martin Dejdar, Jan Dolanský a držák Vojtěch Kotek.

Hudebník Fanánek Hagen vydržel čelit Jakubovi Prachařovi jen jednu sezonu v roce 2013, kdy svého soupeře porazil pouze třikrát, a to se Jakub Prachař tenkrát jenom rozehříval. O něco větší výdrž měl Martin Dejdar, který se postavil Prachařovi ve třech sezonách v letech 2014–2016. V letech 2017–2018 se neúspěšně pokoušel porážet Jakuba Prachaře Jan Dolanský, aby se o totéž o rok později pokusil i Vojtěch Kotek, divákům známý také v roli nesnesitelného génia Ensteina. Ten už od roku 2019 natočil šest sérií.

Nejnovější díl show ovšem ukáže, že i on už je na hranicích svých možností, stane se totiž něco, co se ještě nestalo nikomu před ním. Není divu, že během natáčení tohoto dílu pohár jeho trpělivosti přetekl.

Vojta Kotek už pro výhru v show vyzkoušel snad vše.  Nad svou smůlou jednou vyzrál meditací.

Jakub Prachař o parťáka Kotka přijít nechce

„Ne, už ne! Mami, já chci domů!!! Už to nebudu dělat. Nebudu to dělat!!!!“ křičel Vojta Kotek na celé televizní studio těsně před finále show Máme rádi Česko, které sledujte v pátek ve 20:15 na Primě. Na vině je opět kolo štěstí, ve Vojtově případě kolo neštěstí. „Já bych navrhoval, že jestli ještě někdy budeme točit, vezmi si ho domů do další série a trénuj. Trénujte celá rodina,“ popichoval Vojtu jeho soupeř Jakub Prachař v obavě, že přijde o parťáka a s ním dost možná i o celý pořad. Sehnat totiž slavného muže, který by se dobrovolně vystavil jistým prohrám, je prakticky nemožné.

Hosty tohoto dílu budou Vašek Kopta, Simona Vrbická, Jiří Panzner (v týmu Vojty Kotka) a Karel Zima, Lucie Benešová, Jakub Tomeček (v týmu Jakuba Prachaře)

Čtěte také:  Jakub Prachař ve hře nezná přítele. Prsty by usekl i dobrému kamarádovi.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.