Celebrity

28. května 2024 11:20

Vanesa Havlíková

Suchánek prý přestal hrát divadlo kvůli lidem. Vadí mu, jak koukají, tvrdí Genzer

Michal Suchánek a Richard Genzer v 7 pádech Honzy Dědka

Nerozlučná komická dvojice Richard Genzer (57) a Michal Suchánek (58) toho společně za život zažili už spoustu. Patří mezi nejoblíbenější baviče, kteří spolu pracují už několik let. V talkshow u Honzy Dědka nyní promluvili o seznámení, oblíbeném pořadu Partička i svých úchylkách.

Přátelství Genzera a Suchánka trvá už více než 40 let. Dvojice se poznala na studiích na pražské konzervatoři a za tu dobu si oba prošli všemožným. Pojí je nejen smysl pro humor, ale také láska ke stejné profesi.

Čtěte také: Richard Genzer o šikaně od Suchánka: Jsem zvyklý. Byli jsme jako v manželství

Suchánek je pro Genzera vzorem

„Já ho znal z televize, byl to můj herecký vzor a je dodneška,“ prozradil na úvod talkshow Genzer. „To se máš čím chlubit, to dotáhneš daleko, chlapče,“ odvětil Suchánek. „Je to můj herecký vzor, proto nikde nehraju. Ale nebudu měnit svoje herecké vzory,“ stojí si za svými slovy Genzer.

I když je pro Genzera jeho kolega vzorem, on sám se může chlubit zase výborným prospěchem ve škole. „Byl jsem jedničkář, byl jsem šprt a do školy jsem chodil,“ pochlubil se Geňa. „On byl takový šprt, ale takový! Jeho měli všichni rádi,“ potvrdil Suchánek.

Mohlo by vás zajímat: Dámy, máte šanci. Richard Genzer je single, bere blondýnky i brunetky

„Přimotal jsem se k jedné skupině, která vykradla trafiku nebo odcizila vozidlo, mě i zatkla policie. A Richard mě chtěl trumfnout, když jsme se o tom bavili, tak on řekl: „Já jsem vlezl do prvního patra lešení na Staroměstském náměstí. Přijela policie a řekla, abych slezl, tak jsem slezl,‘“ zavzpomínal na vtipnou historku.

Suchánek přestal s divadlem kvůli lidem

Společně už více než deset let baví lidi v pořadu Partička. „Na jedné televizi nám s tímto projektem nevěřili, na druhé televizi nás s tím chtěli vyhodit. Četl jsem jenom, že jsme otřesní a nikdo to nechápe. Ale po čase se to stalo fenoménem v zábavě,“ objasnil Suchánek, autor úspěšné minisérie Chataři ze Švihova, kterou můžete sledovat na prima+.

Přečtěte si: Kolečko jako velký herecký objev Suchánka. Dostal roli proutníka a balí temperamentní zrzku

Málokdo by to řekl, ale Suchánek nepatří vyloženě mezi extroverty. „Michal přestal hrát divadlo kvůli tomu, že na něj koukali lidi. Já mám lidi celkem rád. Teda ne všechny,“ uvedl Richard. „On má lidi strašně rád. Když jsme ještě vystupovali ve dvojici, nutil mě chodit mezi lidi, aby mi ukázal, jak je to dobré,“ zareagoval Suchánek. Genzera dle jeho slov lidi nabíjejí, Suchánka ale očividně ne.

Jaké mají úchylky?

Kromě toho, že Richarda nabíjejí lidé, jsou i další věci, bez kterých se neobejde. Konkrétně se jedná o poněkud netradiční činnosti. „Nechávám doma rozsvíceno, a když přicházím domů, musí hrát televize. Mám to rád. Mám to od té doby, co jsem viděl Mlčení jehňátek. Nemám domácího mazlíčka, ale jsem rád, když se doma něco ozývá. Bojím se tmy, a proto nespím. Dívám se na horory, a když jdu na záchod, dívám se, jestli tam třeba náhodou není had,“ překvapil Genzer v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat v úterý ve 21:35 na Primě.

A jak je na tom jeho kolega? „Já musím mít zase v autě lednici. Prošel jsem si takovýma těma, co dělají jenom takový huhuhu, ale už mám kompresorové lednice. Už se do toho auta skoro nikdo nevejde. Dal jsem ji za přední sedadlo a to jsem posunul úplně dopředu, takže spolujezdec sedí jako v motokáře,“ dodal v závěru talkshow Michal Suchánek.

Podívejte se také na rozhovor s dcerou Michala Suchánka Berenikou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.