Filmový festival Karlovy Vary

3. července 2024 13:50

redakce Prima Ženy

Na premiéře Světýlek zazářila Maximová i Žilková s dětmi. Kazma ukázal roztržené obočí

Režisérka a scenáristka Beata Parkanová do svého nového filmu „Světýlka“ každého herce pečlivě vybírala. Kromě mladičké Mii Bankó, která ztvárnila hlavní roli, si ve filmu zahráli také Elizaveta Maximová, Veronika Žilková, Martin Finger, Jenovéfa Boková nebo Marek Geišberg. Podívejte se, kdo na premiéru dorazil a jak jim to slušelo.

Světýlka jsou přesně a citlivě poskládanou mozaikou jednoho rozhodujícího dne v životě dítěte. Letní den v životě Amálky a její rodiny, který boří Amálčiny jistoty a říká – jsi člověk ohrožený samotou. Ty a tví lidé, každý z nich.

Čtěte také: Ceny v Karlových Varech? Drahá bída i dobré jídlo za rozumný peníz. Podívejte se, jak neprohloupit

Broskvové šaty oblékla Elizaveta Maximová i Kordula Stropnická

„Beata Parkanová je skvělý člověk a obrovský talent. Moc si vážím našeho setkání a důvěry svěřit mi roli její babičky. Filmová poetika a filmová řeč z ní podle mne dělá pokračovatelku filmového básníka Františka Vláčila. Točila jsem s oběma, tak si můžu troufnout srovnávat,“ uvedla herečka Veronika Žilková, která na premiéru dorazila v rudé róbě s mašlí a přidala zlaté doplňky. Po červeném koberci před premiérou se prošla i se třemi ze svých dětí – Kordulou, Vincentem a Cyrilem. Všem to moc slušelo, Kordula vynesla dlouhé jednoduché šaty broskvové barvy, kluci měli smokingy s motýlky.

Podobnou barvu šatů měla i Elizaveta Maximová, která rovněž ztvárnila jednu z rolí ve filmu Světýlka. Její róbu dlouhou až na zem lemovaly „třásně“ z peří zvané boa. Zvolila jemné doplňky i přirozené líčení a vlasy měla upravené do větších vln. I mladičká herečka v hlavní roli, Mia Bankó, měla šaty a doplňky sladěné, jak můžete vidět v galerii v úvodu článku.

Kazma s roztrženým obočím

Na premiéře Světýlek se objevil také známý bavič a producent Kazma, který byl výjimečně bez slunečních brýlí, které už k jeho vizáži téměř neodmyslitelně patří. Díky tomu vynikla náplast, jež zakrývala část obočí. Jak se zdá, modřinu měl také na nose. Na rozhovory s hosty premiérového uvedení Světýlek na Mezinárodním filmovém festivalu ve Varech se můžete podívat už ve středu 3. července večer v Showtime na CNN Prima NEWS.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.