Celebrity

30. března 2024 13:10

Tomáš Durčák

Místo romantiky zatčení. Tomáš Třeštík a Eva Decastelo skončili v Římě na policii

Co může být lepšího než jarní výlet do italského Říma, kde je už nyní příjemné teplo, a navíc hromada slavných památek, italské kávy nebo výborné zmrzliny? Fotograf Tomáš Třeštík a jeho partnerka Eva Decastelo však místo těchto krás trávili čas na policejní stanici, kam je dostala na první pohled nevinná fotografie motorek.

Tu nyní Tomáš Třeštík sdílel na svých sociálních sítích a popsal tak trochu neuvěřitelný příběh z na první pohled obyčejné římské ulice plné zaparkovaných motorek, který se za ní skrývá. „Vytáhnul jsem foťák, Eva [Decastelo] čekala na rohu a já zkoušel najít úhel, ze kterého jich do formátu nacpat co nejvíc. Periferně jsem si všiml nějaké ženské, co tam postávala,“ začal své dlouhé vyprávění známý fotograf.

Z původně nepodstatné paní se však vyklubala policistka v civilu a z hromady zaparkovaných motorek před nenápadně vypadající budovou policejní motorky maskované za civilní, stojící přímo před velitelstvím římských policistů. A jelikož Tomáš na cizí paní v civilu a její dotěrné otázky neměl náladu, skončil i s Evou v obklíčení trojice ozbrojených policistů.

„Obstoupili nás a začal výslech. Kdo jsem? Co fotím? Odkud jsem? Jak dlouho tu jsem? Důvod návštěvy? Je nás tu víc? Kde bydlíme? Jak se hotel jmenuje?“ popsal spršku policejních dotazů Třeštík, kterého i s partnerkou po získání odpovědí policisté odvedli do útrob budovy k dalšímu ztotožnění a vyslýchání, jež se primárně zas a znovu točilo okolo toho, proč si Tomáš zrovna tyhle motorky fotil.

„Po několikáté jsem jim ukázal ty tři fotky [motorek], víc jich na kartě ani nebylo. Zadumaně si je prohlíželi, proklikávali tam a zpět, předávali si můj foťák. Tři fotky plný motorek, žádná spz, žádnej člověk, ani ten barák v pozadí tam nebyl. Pak si od nás vzali doklady a někam se odebrali,“ líčil dál Třeštík pobyt na policejní stanici, kde nyní zůstal s paní, která před tím zastavila jeho hledání ideální kompozice na ulici.

Až tady se od policistky v civilu dozvěděl, že ve skutečnosti fotil policejní motorky zaparkované před nenápadně působícím hlavním velitelstvím policie pro celý Řím. Motorky, jež jsou neustále monitorovány kamerami, takže když okolo nich začal pobíhat člověk s fotoaparátem a pořádným objektivem, okamžitě byl strážníkům podezřelý.

Když si policisté důsledně ověřili, že jsou Tomáš Třeštík a Eva Decastelo opravdu jen nevinní turisté, kteří skutečně neměli ponětí, co fotí, atmosféra na stanici pookřála. Když se italští policisté dozvěděli, že mají tu čest s profesionálním fotografem, požádali Tomáše i o jeho Instagram, přičemž mu uznale pochválili jeho současných více než 50 tisíc sledujících i snímky potomků, jež má se svou exmanželkou, spisovatelkou Radkou Třeštíkovou.

- tahle fotka stojí za prd, vím, ale zase má příběh.. Je to moje třetí fotka z Říma. Jako fakt třetí cvaknutí, když...

Posted by Tomáš Třeštík on Thursday, March 28, 2024

„Máte velké štěstí, můžete jít, jste volní. Ale už žádné focení našich motorek, ano? Mějte hezký pobyt v Římě,“ sdělila nakonec policistka oběma anglicky. „No a tak jsme teda šli. Prošli znovu kolem těch zp*čenejch motorek a strašně se rozesmáli, jakej to byl celý bizár. A pak jsme šli hodit desetikorunu do fontány, žrát zmrzlinu, koukat na památky a tak, klasika. Prostě prázdniny v Římě,“ zakončil svůj příběh Tomáš, kterému neuvěřitelná příhoda romantický pobyt s partnerkou v Itálii přece jen nakonec nezkazila.

Eva Decastelo je vášnivou fanynkou módních trendů. Prozradila, proč jí nyní šatník řídí partner Tomáš Třeštík:

Sdílejte článek
Štítky policie Itálie dovolená romantika Instagram fotograf Řím vztah Eva Decastelo zatčení bizár motorky Tomáš Třeštík

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.