Celebrity

22. března 2024 08:00

Vanesa Havlíková

Česká kráska, která dobyla Itálii. Alena Šeredová nedávno přiznala komplexy ze svého těla

Úspěšná česká kráska a trojnásobná maminka, která prorazila ve světovém modelingu, se natrvalo usadila ve slunné Itálii. Tam uspěla v televizní branži a získala si srdce veřejnosti a především místních mužů. Jejímu šarmu v minulosti podlehl například jeden z nejslavnějších fotbalových brankářů světa Gigi Buffon (46). V současnosti je ve spokojeném manželství s dědicem automobilky Fiat Alessandrem Nasim (49).

Alena Šeredová se narodila v Praze a dětství prožila na Vinohradech. Už v 15 letech odstartovala dráhu modelky, když nafotila snímky s předním módním fotografem Jadranem Šetlíkem a následně o rok později odletěla za prací do Řecka. V 17 letech byla poprvé pracovně v Itálii, kterou si oblíbila natolik, že se pro ni stala novou domovinou.

Čtěte také: Máme jediný handicap, přiznala Šeredová o svém manželovi. V Itálii je z ní herecká hvězda

Celoživotní komplexy z těla

V roce 1998 uhranula diváky v soutěži Miss ČR, kde obsadila 2. místo, a 4. místo pak obsadila na Miss World. Kromě modelingu se začala zajímat také o herectví a práci v italské televizi. Přestože se v současnosti modelingu věnuje spíše okrajově, stále je vnímána jako uznávaná modelka. O to více před časem veřejnost šokovala, když na sociálních sítích přiznala celoživotní komplexy ze svého těla.

Na dotaz fanynky, zda nějaké komplexy má, odpověděla: „Těch je. Když jsem byla mladší, tak to byla lýtka. Vždy jsem poté záviděla Italkám jejich hustou hřívu a také jsem chtěla štíhlý pas,“ objasnila s tím, že si celý život přála také užší obličej a že věcí, které se jí na svém vzhledu nelíbí, je ještě několik.

O muže neměla nouzi

Přestože ona sama na svém vzhledu viděla nedokonalosti, muži to tak nevnímali. Bývalá česká Miss zamotala hlavu hned několika pánům. Půvabná kráska vždy randila především s italskými muži, ale její srdce na několik let získal také český herec a moderátor Bořek Slezáček. V minulosti chodila nějakou dobu například s hercem Edoardem Costou, se kterým jim vztah vydržel tři roky, nebo režisérem Luigim De Laurentiisem.

Přečtěte si: Lásky Aleny Šeredové: Od Bořka Slezáčka přes slavného brankáře až po dědice automobilky

V roce 2011 se provdala za dlouholetého přítele, italského fotbalového brankáře Gianluigiho Buffona, s kterým má dva syny – Louise Thomase a Davida Lee. Rozešli se v roce 2014, tedy po třech letech manželství, kvůli údajné nevěře z jeho strany. „Trošku se za to stydím, přitom já jsem neudělala nic. Myslím, že rozvod je trošku životní prohra. Samozřejmě nějakou chybu jsem udělala i já, to stoprocentně,“ řekla tehdy Šeredová webu iDNES.cz.

Půvabná brunetka však dlouho sama nezůstala. Seznámila se s italským miliardářem Alessandrem Nasim, který je budoucím dědicem automobilky Fiat. V květnu 2020 se jim narodila dcera Vivienne Charlotte a v létě minulého roku si řekli ano v luxusním rezortu u sicilské Katanie.

Připomeňte si svatbu Aleny Šeredové z roku 2023:

Sdílejte článek
Štítky Itálie krása narozeniny vztahy úspěch modelka modeling Alena Šeredová Alessandro Nasi Bořek Slezáček Gianluigi Buffon vzhled komplex

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.