Celebrity

27. prosince 2022 15:22

redakce Prima Ženy

Alena Šeredová se pochlubila stromečkem bez ozdob. Stačila jen efektní světýlka

V jednoduchostí je krása a méně je mnohdy více. To jsou rady, které si zřejmě k srdci vzala česká vicemiss z roku 1998 Alena Šeredová (44), když plánovala vánoční výzdobu. Na vánočním stromečku je vidět, že i cestou minimalismu se dá docílit kouzelného efektu.

Moderátorka a bývalá modelka Alena Šeredová po náročném rozvodu s italskou fotbalovou legendou Gianluigi Buffonem (44) zažívá nádherné a klidné životní období po boku podnikatele Alessandra Nasiho, se kterým se již zasnoubila a chystá veselku.

Před myšlenkami na svatbu ještě okouzlující dáma fanouškům na Instagramu dala nahlédnout do své domácnosti, které samozřejmé vévodí vkusný stromeček.

Rodina české krásky ukázala, že v jednoduchosti je krása a stromeček zůstal zcela bez ozdob, pokud nepočítáme hustou pokrývku jemných světýlek na zeleném jehličí.

Kromě partnerské dvojice je na snímku maličká Vivienne a také dva synové Louis Thomas a David Lee, jejichž tatínkem je jeden z nejlepších brankářů fotbalové historie Gianluigi Buffon.

Podívejte se na reportáž, jak se Buffon a Šeredová rozešli:

Sdílejte článek
Štítky Vánoce krása jehlice Alena Šeredová výzdoba Gianluigi Buffon vánoční stromek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.