Celebrity

27. prosince 2022 10:53

Marie Makovská

Vánoční smíření. Brodská zapomněla na teror s Hanzlíkem, poslala mu srdečný vzkaz

Herečka Tereza Brodská (54) ještě před pár měsíci popsala soužití s otčímem Jaromírem Hanzlíkem (74) jako teror. Zatímco její maminka Jana Brejchová byla z Hanzlíka naprosto očarovaná, mladičké Tereze drsné výchovné metody nevyhovovaly. Přesto se na Jaromíra nezlobí, chce aby věděl, že ho má ráda.

Po Vlastimilovi Brodském (†81) byl vztah s Jaromírem Hanzlíkem (74) pro Janu Brejchovou (82) velká změna. Údajně pro něj bylo všechno možné. Vždy dokázal vymyslet zábavu a ničemu se nebránil. Nebyl rozhazovačný, ale uměl si život užívat. Brzy se Jana Brejchová společně s dcerou Terezou přestěhovaly k Hanzlíkovi do domu, kde s nimi nějaký čas pod jednou střechou žil i hercův syn David.

Tereza Brodská popsala Hanzlíkovy drsné výchovné metody ve své knize Moje máma Jana Brejchová, kterou o mamince napsala. „Snažil se mě i svého syna Davida za každou cenu převychovat. Protože podle něj jsme byli rozmazlení frackové,“ prozradila.

Někdy mi ráno před odchodem do školy oznámil: ‚Jo, večer si musíme promluvit.‘ V tu chvíli jsem měla celý den zkažený, zavzpomínala. „Měla jsem pak žaludeční vředy a k tomu zánět slinivky,“ přiblížila Brodská.

Tereza Brodská o své knize Moje máma Jana Brejchová:

Opravdu s tebou nebyla nuda, napsala Brodská

Komplikované soužití s otčímem trvalo pět let. Pak se Tereza Brodská odstěhovala do mámina bytu v Nerudově ulici. Na Hanzlíka už se nezlobí, možná za to může čas, možná vánoční svátky, ale na svůj Instagram napsala dlouhý vzkaz, který si Jaromír Hanzlík, jenž zde profil nemá, možná ani nepřečte.

Původně nejspíš hledala jen nějakou starší rodinnou fotku u vánočního stromečku, a protože narazila právě na tu s Hanzlíkem, dopsala i pár upřímných vět. Ať už jsme spolu zažili cokoliv, dobré i horší věci, vzpomínám na těch pár let s tebou ráda! Opravdu s tebou nebyla nuda! A možná i díky tvým přísným výchovným metodám (pravda je, že jsem v té době byla taky v těžké pubertě) jsem samostatná, nezávislá a asi ne tak úplná krá..a! napsala Brodská. Takže teror neteror. Byl jsi moje dobrá škola a za to ti Jaromíre děkuji. Pusu Terka! Ráda tě mám… abys věděl, ty jeden! Hezké Vánoce! dodala.

Už před časem Tereza Brodská ve své knize uvedla, že čas všechny rány zahojil. Kdykoli jsem Jaromíra viděla v divadle, všechno jsem mu odpustila. Byl fantastický! Divadlu rozuměl a hrál jako pánbůh. Škoda že stejné pocity nedokázal v lidech vzbudit i v soukromí, popsala Brodská. Smířlivým vzkazem na sociálních sítích potěšila mnohé sledující.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.