Celebrity

25. prosince 2022 07:30

Eliška Reiglová

Cindy Lou z Grinche už není rozkošná holčička. Taylor Momsen vyrostla v rockerku

Nevrlý zelený chlupáč Grinch, byť sám ve filmu Vánoce nenávidí, k těmto svátkům neodmyslitelně patří. Stejně jako holčička Cindy Lou, kterou hrála teprve šestiletá Taylor Momsen (29). Ta se dnes už herectví nevěnuje, má ale vlastní kapelu a vyrostla v rockovou kočku, na které mohou muži oči nechat.

Film Grinch, který měl premiéru v roce 2000, je nepochybně svátečním filmem. Kdovíci z Kdovic se v něm pilně připravují na Vánoce a zelený chlupáč, který je nenávidí, se rozhodne je jednou provždy zničit tím, že vesničanům ukradne dárky i ozdoby.

Pochopit pravý smysl Vánoc pomůže Grinchovi malá holčička Cindy Lou, kterou ve filmu ztvárnila dnes již bývalá herečka Taylor Momsen. Ta se jako teenagerka proslavila mimo jiné i v seriálu Super drbna. Dnes by jí ale pravděpodobně leckdo nepoznal.

Vzpomínky na natáčení

Taylor Momsen byla teprve šestiletá holčička, když tento vánoční film natáčela. Dodnes si toho ale spoustu pamatuje. Například i to, jak unešená byla z Jima Carreyho (60), který zelenou obludu bravurně ztvárnil.

„Pamatuji si, že byl velmi milý, starostlivý a zároveň metodický. I když jsem byla dítě, pamatuji si, že při pohledu na něj jsem si pomyslela, že teď při práci sleduji skutečného umělce,“ rozpovídala se Taylor Momsen pro magazín People.

Získat roli Cindy Lou pomohl malé herečce nos jako knoflíček. „Byla jsem moc malá na falešný, který měli ostatní. Na můj nos jen před natáčením dávali velkou spoustu tvářenky,“ zasmála se.

Proměna v rockerku

Sympatická blondýnka si ve světě filmů a seriálů vybudovala poměrně stabilní kariéru, sama se ale rozhodla ji ukončit a věnovat se hudbě. Už v roce 2009 začala vystupovat s kapelou The Pretty Reckless, změnila styl a vypadá fantasticky. Divokost se na jejím vzhledu odráží stejně jako na její hudbě.

„Hraní nebylo něco, co bych doopravdy milovala. Neříkám, že už si nikde nikdy nezahraji, jen o to neusiluji. Herectví jsem se věnovala a možná se k němu někdy vrátím. Hudba tu pro mě ale bude navždy, od té neodejdu,“ prozradila magazínu Elle krátce před nedávným pražským koncertem.

Během vánočních svátků můžete vidět i komediální drama Bad Santa 2 aneb Santa je pořád úchyl

Sdílejte článek
Štítky film Vánoce koncert zpěvačka herečka rock Jim Carrey vánoční filmy Grinch Taylor Momsen The Pretty Reckless

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.