Celebrity

12. dubna 2023 12:17

Tomáš Durčák

Další potomek Gotta je na světě. Dcera Lucie porodila, Charlotte se raduje z role tety

Druhá nejstarší dcera Karla Gotta Lucie Valčíková (35) si k letošním Velikonocům s manželem nadělila již třetího potomka. Zatímco první dva syny má z předchozího manželství, novorozený syn je prvním potomkem jejího současného manželství s Lukášem Valčíkem.

Lucie byla dříve provdaná za kuchaře Jana Kovaříka, s nímž má syny Vojtu (12) a Honzu (10). Jméno třetího chlapečka není známo, druhá nejstarší Gottova dcera je známá tím, že si velmi váží soukromí a nerada veřejně vystupuje. Nelze se proto divit její reakci na prosbu o vyjádření ke svému poslednímu porodu. „Nejsem veřejně známá osoba,“ reagovala Valčíková stroze na dotaz deníku Blesk.

Tomu nicméně anonymní očitý svědek potvrdil, že během velikonočního víkendu Lucie porodila ve Fakultní nemocnici v Motole. A kromě tatínka dítěte ji zde měla navštívit také nevlastní matka Ivana Gottová (47) se svou vlastní matkou Ivanou Krejčí a Lucčinými mladšími sestřičkami Charlottou Ellou (16) a Nelly Sofií (14). „Přijely autem a měly výbornou náladu, pořád se smály,“ prozradil zdroj.

Zlatý slavík Karel Gott by se tak mohl radovat z již třetího vnoučka. Nejstarší dcera Dominika Gottová (47) je bezdětná a letos v lednu pro Prima Ženy přiznala, že je s manželem nikdy neplánovali.  „Vím, že děti jsou obrovská zodpovědnost, ale nikdy jsem o nich s Timem neuvažovali. Máme jeden druhého,“ svěřila se Dominika.

Ta má s Gottovou manželkou Ivanou dlouhodobě vztah plný sporů a nevraživosti. To Lucie Valčíková s ní vychází velmi dobře, což je zřejmě také důvod, proč za ní vdova po Karlu Gottovi i s rodinou do porodnice přijela. „S Ivanou skvěle vycházíme, voláme si a víme o všem, co děláme,“ řekla Lucie pro Blesk v říjnu 2021 při své účasti na premiéře dokumentu Karel.

Ivana Gottová zveřejnila dosud nepublikované fotografie (prosinec 2021):


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.