Celebrity

9. února 2024 09:53

David Laštovka

Michal David hubne společně s manželkou, dole už mají 20 kilo. Vína se muzikant nevzdal

Michal David v 7 pádech

Zpěvák Michal David se s nadváhou potýká téměř celý život. Vyzkoušel řadu diet, ale pokaždé se dostavil takzvaný jojo efekt, kvůli němuž zase přibral. Nyní s manželkou Marcelou vyzkoušel novou metodu, kterou si nemůže vynachválit. Se svými zkušenostmi se podělil s redakcí webu Prima Ženy.

Hitmaker Michal David radikálně zatočil s váhou. Před třemi měsíci najel na nový model hubnutí, který si nemůže vynachválit. „Domluvili jsme se s manželkou Marcelou, že do toho půjdeme spolu. Dcera Klára přišla s tím, že máme z jídelníčku vyřadit všechny sacharidy, cukry a lepek. Jinak jíme v podstatě všechno. Klidně i tučné věci. Jediné, co jsem si odpustit nedokázal, je víno, které mám rád,“ uvedl hudebník pro web Prima Ženy.

Mohlo by vás zajímat: Jak se dnes daří Evě a Vaškovi? Slavní hudebníci zhubli a změnili se k nepoznání

Cílem je dostat se na osmdesát kilo

Výsledky jsou na něm i jeho manželce na první pohled znát. Břicho, kvůli kterému leckdy nedopnul sako, je pryč. „Během těch tří měsíců mám dole třináct kilo a cítím se skvěle. U žen to hubnutí jde trochu pomaleji, přece jen mají jiný metabolismus, takže Marcela zatím zhubla sedm kilo,“ prozradil Michal David.

Jejich dietní kúra ještě není u konce. „Momentálně mám 83,5 kilo, chtěl bych se dostat na osmdesát. Musím říct, že jsem si na nový jídelníček tak zvykl, že u něj asi zůstanu. Vyzkoušel jsem už několik diet, ale ta, co držíme teď, mi sedí nejlépe. Je to takové upravené stravování, nic drastického. Vyhovuje mi, že si mohu dát v podstatě všechno, na co mám chuť,“ prohlásil zpěvák.

Do důchodu se nechystá

O své tělo se stará a pravidelně sportuje. „Kvůli kondici chodím do posilovny a na tenis,“ poznamenal hudebník, který letos v červenci oslaví 64. narozeniny. Do důchodu se nechystá a před sebou má velké plány. „Připravuji nové album, které točím v Londýně a Los Angeles. V Anglii to točím s kapelou Robbieho Williamse a v Americe s producenty, kteří dělali pro Cher nebo Joea Cockera. Písničky budou úplně jiné, než na co jsou ode mě lidé zvyklí. V březnu budeme k první skladbě točit na Tenerife videoklip. Bude to dělat Sagvan Tofi. První singl bude na světě v dubnu,“ prozradil Michal David.

Michal David byl hostem pořadu Povídej:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.