Celebrity

11. dubna 2023 18:15

Tomáš Durčák

Pipi Dlouhá punčocha odmítá plastiky. Talent je více než umělá krása, tvrdí

Její ohnivě rudé vlasy a dva odstávající copy si pamatujeme všichni. Inger Nilsson (63) se známou Pipi Dlouhou punčochou stala teprve jako desetiletá, a i když měla ztvárnit tehdy už populární knižní postavu, dokázala okouzlit malé i velké diváky na celém světě. Herečce milý úsměv z dětství zůstal dodnes, stejně jako přirozená krása, kterou striktně odmítá jakkoli uměle upravovat.

Původně švédská dětská postava se stala právě díky Inger Nilsson mimořádně populární, byť nutno dodat, že ji rovněž uvrhla do jisté škatulky, z níž už nikdy zcela neunikla. To ostatně dokazuje i její filmová kariéra – po čtvrtém díle Pipi, natočeném v roce 1970, si Nilsson zahrála pouze ve čtyřech dalších snímcích.

Mohlo by vás zajímat: Michal Suchánek uspěl s tváří andílka. Životní trauma mu ale porazit nepomohla

O poznání lépe se jí dařilo v televizních seriálech, ale jak sama přiznává, dodnes v ní všichni vidí jen malou a rozpustilou holčičku Pipi. „Je pro mě těžké se dívat na filmy, kde jsem byla mladá, protože mám v mysli určitý obraz toho, jak vypadám, a přitom už je to zcela jinak… Ale je to asi problém mnoha hereček,“ citoval hereččina slova pro německý Bild deník Blesk.

Obyčejná práce a žádné plastiky

Nutno dodat, že jelikož Inger zažila svou největší slávu jako velmi malá na přelomu 60. a 70. let, kdy byla komerce v televizi stále ještě v plenkách, ani celosvětový věhlas z ní neudělal žádnou milionářku. A tak když zrovna neměla žádnou roli, ať už před kamerou, nebo v divadle, živila se zejména jako sekretářka. Zajímavostí je, že švédská herečka se nikdy neprovdala a nemá ani žádné děti.

Čtěte také: Celebrity prozradily, proč nemají děti. Děláme světu laskavost, dodala slavná herečka

Velmi konzistentní je rovněž v přístupu ke svému zevnějšku, zcela totiž odmítá třeba jen myšlenku na plastickou operaci či podobnou kosmetickou úpravu. „Asi jsem jiná generace, ale pro mě to nepřipadá v úvahu,“ řekla upřímně německému deníku a dodala: „Chci být dobrou a charakterní herečkou, ne umělou kráskou. Talent je víc.“

Co na plastiky říká Taťána Kuchařová?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.