Siamská dvojčata popsala intimnosti. Abby spí s manželem, Brittany si zatím čte knihu

TOP STAR 21.3.2016 - Siamská dvojčata Abby a Britany

Čtyřiatřicetiletá siamská dvojčata z americké Minnesoty Abby a Brittany díky dokonalé synchronizaci žijí plnohodnotný život. Mají řidičské průkazy, staly se úspěšnými učitelkami a před pár dny vyšlo najevo, že si Abby splnila sen a v roce 2021 se provdala. Jaký je intimní život žen, které nemohou být nikdy úplně samy?

Siamská dvojčata Abby a Brittany Hensel se narodila 7. března 1990 v americké Minnesotě. Jejich výrazná indispozice vyvolala hned zájem veřejnosti, populárnější se stala ale až o pár let později, když se v roce 1996 objevila v pořadu u Oprah Winfrey. Během jejich dospívání o nich vznikl dokument a vlastní reality show, v níž ženy hovořily o svých životech a zdravotních komplikacích, které jim srostlá těla přinášejí.

Čtěte také: Siamská dvojčata učí na základní škole a žáci je milují. Největším problémem byl jejich plat

Svatba proběhla v tajnosti

Před pár dny o nejznámějších siamských dvojčatech vyplula na povrch novinka, že jedna z dívek se potají vdala. Abbyina svatba se podle zahraničního deníku Today měla konat již v roce 2021, informace se objevila v médiích ale až nyní. Dívka si vzala zdravotního bratra a armádního veterána Spojených států Joshe Bowlinga.

Dle snímků, které dvojčata sdílela na sociálních sítích, se jednalo o svatbu v komornějším stylu za přítomnosti rodiny a nejbližších přátel. Nechyběla krásná výzdoba, svatební dort ani romantický tanec novomanželů.

Intimní život siamských dvojčat

Přestože Brittany ze svatby zpočátku nadšená nebyla, sestře nechtěla bránit ve štěstí a s partnerem se smířila. Jelikož mají dívky na sociálních sítích mnoho fanoušků, rozhodly se zodpovědět jejich nejčastější otázky, které se také týkají jejich intimního života.

„Jelikož se nás každý ptá na náš sexuální život, tak vám to řeknu: ‚Ano, mám sex se svým manželem a moje sestra Brittany je u toho. Orálně ho uspokojuji a se sestrou prožíváme orgasmus ve stejnou chvíli jako jedno tělo. Když však spím se svým přítelem, tak si sestra obvykle čte knihu nebo poslouchá krimi podcast, takže ona to uspokojení neprožívá a snaží se soustředit na něco jiného,‘“ rozepsala se otevřeně o sexualitě na sociálních sítích.

Sdílejte článek
Štítky kniha svatba sex Minnesota sociální síť siamská dvojčata intimita Abigail a Brittany Henselovy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.