Sex expertka odhalila 30 rad ke zlepšení intimního života: Své kouzlo má i povlečení

Sex koučka

Po několika letech vztahu nebo manželství není ničím neobvyklým, když po intimní stránce vše tak trochu ochladne. Sex je ale důležitou součástí partnerských vztahů stejně tak jako uspokojení obou partnerů. Sex expertka Kate Taylor přišla se 30 způsoby, jak milostný život znovu vzkřísit.

Mít v dlouhodobém vztahu problémy v oblasti intimity není ničím, za co by se měl kdokoliv stydět. Ze strany mužů i žen může dojít k ochladnutí libida, které může souviset například se stereotypem, náročnou prací nebo se zvyšujícím se věkem. Pokud snaha o nápravu přijde z obou stran, je možné se znovu dobře bavit.

Odbornice v oblasti sexu Kate Taylor má za to, že pro udržení kvalitního intimního života je nutné vybočit ze zaběhlých kolejí a vzájemně se překvapovat. Pro The Sun sepsala 30 rad, které jsou podle ní užitečné v případě, že manželé nebo partneři chtějí zažehnout starou jiskru a znovu zažít rozkoš. Hodí se ale i lidem, kteří si chtějí zážitek jen zpestřit.

1. Ranní tulení

I když se po ránu nemusíte cítit ve své kůži a k probuzení potřebujete hrnek kávy, stravte pár minut v posteli se svým partnerem. Podle Kate Taylor může romantické tulení pomoct ke zmírnění napětí mezi partnery. Doporučuje kousání do spodního rtu a sání horního.

2. Design

Povlečení po babičce zrovna dvakrát neláká k tomu, aby v něm proběhlo milování. Místnost, kde k sexu dochází nejčastěji, je vhodné tomu i přizpůsobit. Správnou atmosféru navodí saténové povlečení a svíčky, zajímavým doplňkem pak může být krabička, kam partneři mohou na papírku házet své návrhy ohledně toho, co nového by chtěli vyzkoušet.

3. Zapomeňte na rutinu

Pokud s partnerem míváte intimní kontakt zásadně po večerech až v době, kdy děti dávno tvrdě spí, překvapte ho. Podle sex expertky totiž pouhá změna času pár vyvede ze zaběhnuté rutiny a i ničím neokořeněný sex ozvláštní.

4. Veřejné svádění

Nebojte se s partnerem vést peprné konverzace na veřejnosti. Povídejte si například při nákupech nebo v kavárně o svých sexuálních fantaziích. Taková konverzace vzruší oba, zásadní ale je, koho natolik, že se přestane ovládat.

5. Nápomocná rostlina

O některých potravinách je známo, že působí afrodiziakálně. Na muže má podle Kate Taylor velmi dobrý vliv roketa setá, která zvyšuje produkci testosteronu, brání škodlivinám z ovzduší v přístupu do organismu. Už jeden salát k večeři dokáže udělat divy.

6. Radovánky v koupelně

Koupelna místem očisty, ale může v ní docházet i k pikantním momentům. Sexem v koupelně lze podle sexpertky zlepšit sexuální život neobvyklou zábavou, při koupeli ve dvou navíc také ušetříte spoustu vody.

7. Domluvené fantazie

Kate Taylor doporučuje, aby se partneři či manželé posadili k jednomu stolu a jeden druhému se svěřili s jejich nejniternějšími sexuálními sny, které se týkají převleků a hry. Za další čtyři týdny je pak vyplní, aby měli dostatek času si sehnat kostýmy.

8. Určené hranice

Dva lidé žijící v páru mohou mít rozdílné fantazie. Svěřit se druhému s praktikou, kterou chcete vyzkoušet, je velmi prospěšné. Zároveň je ale důležité vnímat, zda jí bude nakloněný. Pokud ne, nesmí k ní dojít vynuceně.

9. Zdánlivě nevinná nahota

I během večera, kdy se budete cítit vyčerpaně, vám ke zlepšení intimního života může pomoct sledování filmu na Adama a Evu. Letmé dotyky nahých těl budou mít za výsledek zvýšení hladiny oxytocinu míry vzrušení.

10. Okamžité pokračování

Pokud jste se už věnovali manželským povinnostem, neotáčejte se k sobě zády a neusněte. Zkuste si milování zopakovat. Pokud máte volno celý den, vyzkoušejte se svou polovičkou, kolik hodin v kuse dokážete věnovat pouze milování.

11. Spodní prádlo

Sexy spodní prádlo už dávno není výlučně ženskou záležitostí. Když oba vyrazíte na nákupy, každý do jiného obchodu, můžete se večer vzájemně překvapit. K okořenění momentu už pak stačí jen striptýz.

12. Skořice k snídani

Skořice patří mezi potraviny s prokazatelně afrodiziakálními účinky. Pokud vstanete dříve než vaše drahá polovička, překvapte ji snídaní ve formě skořicového šneka s kávou se skořicovým cukrem. Pak už jen čekejte, co se stane.

13. Mužské uspokojení

Vyhraďte si celý jeden den na to, abyste svému partnerovi dělala dobře. Dělejte věci, o kterých víte, že ho dovedou k maximální spokojenosti. Nemusíte se bát, že zůstanete bez odměny.

14. Rychlovka

Ani během perného dne nemusí být sex tabu. Pokuste se sejít třeba během obědové pauzy v práci a vletět přímo na věc. Cílem by mělo být uspokojení obou partnerů do pěti minut.

15. Pátrání po příčinách

Pokud pozorujete, že se vám nebo partnerovi snížilo libido, je podle Kate Taylor nezbytné zjistit, co za tím může stát. Pokud pravidelně berete nějaké léky, zkontrolujte, jaké mají vedlejší účinky. Ke zvýšení libida můžete začít užívat doplňky stravy s vysokým obsahem ženšenu nebo ginkgo biloby.

16. Paní domu

Vyhraďte si den, kdy váš manžel bude zároveň vaším otrokem. Nepůjde jen o plnění sexuálních fantazií, ale i o pocit úlevy. Pokud budete mít chuť se milovat a zároveň se vám nebude chtít uklízet, stačí partnerovi nakázat, aby po sexu šel umýt nádobí.

17. Odlehčení

Pakliže zrovna ani jeden z vás nemá náladu ani energii na divoké milování, nezavrhujte sex úplně. Najděte pozici, ve které vám i pomalejší tempo přinese rozkoš.

18. Masáž

Připravte si masážní olej. Navzájem jeden druhého masírujte 20 minut a nebojte se dotýkat citlivých partií. Uspokojení přinese už samotná masáž, sex tedy není nutným vyvrcholením událostí a bohatě postačí mazlení před spaním.

19. Poslech

Ženy snadno vzruší i peprná slova a zvuky. Pokud partner nemá ve zvyku během hrátek mluvit, přesvědčte ho, aby si s vámi alespoň poslechl erotický příběh nebo aby vám přečetl oblíbenou pasáž z erotické knihy.

20. Vedení diáře

V průběhu měsíce si veďte záznamy o tom, v jakých dnech jste měly chuť se milovat a během kterých jste naopak na sex neměly ani pomyšlení. Zapište si, co se během dne dělo a zaznamenávejte i menstruaci. Po přečtení diáře pak bude možné zjistit, co vás přivádí do nálady a jaké faktory naopak způsobují, že v ložnici chcete na konci dne skutečně jen spát.

21. Zábava v jednom

Sebeuspokojování by ani ve vztahu nemělo být tabu. Udělejte si chvíli jen na sebe, připravte si oblíbenou hračku a zkoušejte, co se vám zlíbí. Pokud chcete, můžete partnera přizvat, aby vás sledoval.

22. Sexy textovky

Místo obyčejných textovek o tom, co máte koupit k večeři, si s partnerem začněte hrát už přes telefon pomocí „sextovek“. Posílejte si navzájem peprné zprávy o tom, co byste jeden druhému nejraději dělali, nebo ho třeba překvapte i videohovorem v rouše Evině.

23. Speciální koktejl

Nepodceňujte afrodiziakální schopnosti toho, co běžně najdete v lednici. Zpestřete si volný večer tím, že sobě a partnerovi uděláte koktejl z chilli papričky, kterou zbavíte semínek, panáka vodky a 125 mililitrů ananasového džusu. Vše řádně promíchejte, servírujte na ledu a čekejte, co s vámi tento speciální nápoj udělá.

24. Role

Sex expertka Kate Taylor doporučuje, že pokud se váš partner rozhodne splnit vaše sexuální fantazie a zahrát si například na zločince a policistku, měli byste oba v rolích zůstat od začátku do konce. Ať k sobě pocítíte sebevětší vášně, chovejte se nadále tak, jako byste byli postavou, kterou v sexuální hře hrajete.

25. Mužské touhy

Tím, co po vás bude požadovat partner, můžete být překvapené. Pokud to ale není za hranicemi vaší únosnosti, splňte jeho přání a vydávejte se, za koho jen bude chtít. Milování si budete užívat o to víc, že v jeho očích uvidíte ohromné vzrušení.

26. Erotické hračky

Odhodlejte se společně porozhlédnout na internetu po obchodech s erotickým zbožím a vyberte si hračku, která přinese potěšení vám oběma. Může jít o obyčejný vibrátor, s jehož používáním začnete objevovat nové obzory, nebo vibrační kroužek.

27. Střídání teplot

Využijte vlivu, který má na tělo střídání pocitů chladu a tepla. Oblíbenou erotickou pomůcku můžete zchladit v lednici, ale použít můžete i obyčejné kostky ledu. V kombinaci s hřejivým olejem udělají divy.

28. Filmová noc

Neuškodí si s partnerem vyhradit večer na to, abyste jeden druhému pustili svůj oblíbený erotický film. Na jeho konci si můžete popovídat o tom, co přesně vás na něm vzrušuje. Bonusem pak bude, když zkusíte nejpeprnější scénu napodobit.

29. Kalendář

Pokud si jeden měsíc užíváte, nenechte v dalším měsíci libido vyprchat. Označte si v kalendáři dny, během kterých byste se rádi věnovali jeden druhému a vzájemnému potěšení.

30. Výdrž

Neodmyslitelnou součástí sexu je předehra, která ale mnohdy bývá nesmyslně krátká. Mazlete se, poté přejděte k předehře a věnujte jí alespoň 20 minut. Podle Kate Taylor budete oba tak vzrušení, že samotný sex bude vášnivější a vyvrcholení intenzivnější.

Sdílejte článek