Celebrity

17. října 2024 22:43

Eliška Reiglová , Michaela Vlčková

Členové One Direction se vyjádřili k úmrtí Liama Paynea: Oplakáváme milovaného bratra

Zemřel jeden ze členů skupiny One Direction

Smutná zpráva o úmrtí zpěváka Liama Paynea, který zemřel ve věku 31 let poté, co se zřítil z hotelového balkonu v Argentině, zasáhla nejen fanoušky po celém světě, ale i řadu celebrit. Ve čtvrtek v pozdních večerních hodinách se k jeho náhlému tragickému skonu ve společném prohlášení vyjádřili zbylí členové kapely One Direction.

Fanoušci po celém světě truchlí nad odchodem zpěváka Liama Paynea. Ten se podle dosavadních informací zřítil z hotelového balkonu ve třetím patře v Buenos Aires. Zatím není zřejmé, zda se jednalo o nehodu nebo si zpěvák sáhl na život sám. Do Argentiny zavítal, aby podpořil svého blízkého přítele Nialla Horana na jeho koncertním turné.

Niall a Liam byli členové kapely One Direction, která svého času pobláznila celý svět. Právě Horan a další kolegové, tedy Harry Styles, Zayn Malik a Louis Tomlinson, vydali společné vyjádření, v němž poprvé promluvili o ztrátě dlouholetého přítele, kterého nyní spolu s nimi oplakávají miliony fanoušků. Vyjádření přinesl britský deník Daily Mail.

„Jsme naprosto zdrceni. Časem, až toho bude každý schopen, k tomu řekneme víc. Prozatím si však vezmeme nějaký čas na truchlení a zpracování ztráty našeho bratra, kterého jsme velmi milovali. Vzpomínky, které jsme s ním sdíleli, si budeme navždy cenit. Prozatím myslíme na jeho rodinu, přátele a fanoušky, kteří ho milovali spolu s námi. Bude nám strašně chybět. Milujeme tě, Liame - Louis, Zayn, Niall a Harry,“ napsali hudebníci.

Comeback 1D se už neuskuteční, smutní fanoušci

Sociální sítě jsou plné dojemných vzkazů od fanoušků. „Neustále jsem snil o tom, že se One Direction jednoho dne dají znovu dohromady se všemi pěti členy. Teď už se to ale nikdy nestane. Je mi z toho strašně smutno. Odpočívej v pokoji, Liame. Milujeme tě,“ vzkázala obdivovatelka v komentářích na sociální síti Instagram. Podobných vzkazů je nespočet.

Zdrcené celebrity

Zdrcující zpráva silně zasáhla také slavné světové celebrity. „Jsem v naprostém šoku. Liam na mě byl vždy tak milý. Byl jedním z předních umělců, se kterými jsem měl čest pracovat. Nemůžu uvěřit, že je pryč. Jsem opravdu zarmoucen, nechť odpočívá v pokoji. Je mi to líto,“ napsal v sérii instagramových příběhů zpěvák Charlie Puth, známý například pro hit We Don't Talk Anymore, který nazpíval se Selenou Gomez. Na svůj profil pak přidal bez jakéhokoliv komentáře společnou fotografii s Liamem.

Čtěte také: Rozmlácený pokoj zpěváka Liama Payna byl plný drog. Policie zveřejnila fotky z místa tragédie

„Ještě dva dny zpátky jsme spolu mluvili. Budeš mi navždy chybět,“ uvedl ve svém instagramovém story rapper Ty Dolla $ign a následně sdílel několik záběrů s Liamem.

Ani dědičku hotelového impéria nenechala zpráva o tragické události chladnou. „Velmi mě to rozrušilo. Posílám lásku a vyjadřuji soustrast jeho rodině a milovaným. Odpočívej v pokoji, můj kamaráde,“ napsala Hilton na platformě X.

Producent a DJ Zedd, který se zpěvákem spolupracoval na skladbě Get Low, sdílel na svém instagramovém profilu několik společných fotografií s Liamem, ke kterým přiložil pouze komentář v podobě emoji zlomeného srdce. „Odpočívej v pokoji, Liame. Nemohu tomu uvěřit. Láme mi to srdce,“ uvedl na síti X hudebník. „Život je krátký a křehký. Nikdy nevíte, čím si lidé procházejí. Žijeme v době, kdy být hrubý a zlý je normální, někdy dokonce oslavované. Nemusí to tak být. Měli bychom se snažit být laskaví, solidární a ohleduplní,“ rozepsal se v dalším postu.

Podívejte se, jak zpěvák Jon Bon Jovi zachránil život ženě, která hodlala spáchat sebevraždu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.