Celebrity

26. srpna 2022 06:05

David Laštovka

Zora Ulla Keslerová patřila k nejvíc sexy herečkám. Svedl ji Hapka. Co dnes dělá?

Patřila k nejpřitažlivějším českým herečkám, která se nebála odhalit a ukázat i víc. Stala se hvězdou a dokázala prorazit i v zahraničí. Muži po ní šíleli a mohla mít každého, na koho si prstem ukázala. Letos v srpnu oslavila dvaasedmdesáté narozeniny. Kam zmizela a co dnes dělá Zora Ulla Keslerová?

Zora Ulla Keslerová odstartovala svoji kariéru jako tanečnice a zpěvačka dívčího tria. Staly se tak populární, že se na ně jezdili dívat agenti z celého světa. Netrvalo dlouho a italská agentura jim zprostředkovala turné po Římě. V té době bylo Zoře osmnáct a psal se rok 1968. Italové z ní byli doslova unešení. Začali ji obsazovat do filmů, kterých tam natočila skoro dvacet. Objevila se v akčních, hororových, ale i erotických snímcích. Měla výhodu, že nebyla žádnou stydlivkou a nebála se ukázat v celé své kráse.

Prosadila se také v modelingu. Její fotografie zdobily přední stránky prestižních módních časopisů. Přestože jí Italové nabízeli občanství, neemigrovala. Proto se domů mohla kdykoliv vrátit. Při jedné z návštěv se v Praze na jednom večírku seznámila s hudebním skladatelem Petrem Hapkou a byla z toho velká láska. Opustila Itálii, vdala se za něj a začala pracovat v Čechách. Zahrála si například ve filmech Fešák Hubert, Anděl s ďáblem v těle nebo Vítr v kapse.

Chlapeček zemřel krátce po porodu

S Hapkou se pokoušeli o miminko, ale napoprvé to skončilo tragicky. Chlapeček Jiří, který se jim narodil, pár minut po porodu zemřel. Vyšlo to až napodruhé, když se jim narodila dcera Petra. Manželství, které trvalo šestnáct let, však idylické rozhodně nebylo.

Bohémský hudební skladatel byl vyhlášený proutník. Zatímco ona mu byla věrně oddaná, on k životu potřeboval více žen. Častěji než doma pobýval u svých milenek. Zora se nakonec i s jejich dcerou odstěhovala zpátky do Itálie. Tam si po čase našla přítele a začala žít nový život. Hapku ale nepřestala nikdy milovat. Když onemocněl Alzheimerovou chorobou, navštěvovala ho do poslední chvíle.

Před kamerou se naposledy objevila před deseti lety v komedii režisérky Marie Poledňáková Líbáš jako ďábel. Jak přiznala, filmovým nabídkám by se rozhodně nebránila. „To víte, že bych hrála, asi na mě zapomněli režiséři. Kdyby mi někdo zavolal, tak posoudím a jdu do toho střemhlav. Natáčela bych, až bych plakala,“ svěřila se před čtyřmi lety Super.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.