Celebrity

18. srpna 2023 05:59

David Laštovka

Dagmar Patrasová chce k moři do Itálie za Vitem. Manžel Felix Slováček cestu zatrhl

Dagmar Patrasové hrozí až tři roky vězení

V manželství Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka je opět rušno. Dáda měla na prázdniny velké plány, ale její muž s ní nikam odcestovat nechce. Sešlo i z plánované cesty do Itálie za jejím údajným milencem Vitem.

Zatímco v loňském roce po dlouhých letech vyrazila Dagmar Patrasová s manželem Felixem Slováčkem na společnou dovolenou k moři, konkrétně do Tunisu, kde čas trávili nejen opalováním a koupáním, ale i hraním tenisu, letos ve dvou nikam nevyjedou.

Ještě na začátku léta přitom Dáda redaktorovi webu Prima Ženy prozradila, že by ráda s celou rodinou vyrazila do Itálie. V plánu měla i setkání s italským přítelem Vitem, s kterým, jak sdělila, je prý stále v pravidelném kontaktu. Právě s ním měla začít randit poté, co se Slováček zamiloval do o 39 let mladší výtvarnice Lucie Gelemová. Vito byl dlouholetý přítel její rodiny. „Jezdili jsme za ním do Itálie spoustu let. Je to náš v podstatě rodinný kamarád,“ popsal redaktorovi webu Prima Ženy už dříve Felix Slováček.

Mohlo by vás zajímat: Exkluzivní fotky z dovolené Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka. Byla to jízda

Loni za Vitem do Itálie vyrazila sama

Jak to tak ale vypadá, z letošní plánované cesty za sluncem nakonec zřejmě nic nebude. „Letos mi moře nevyšlo a Felix se mnou nikam jet nechce,“ svěřila se nyní Patrasová deníku Blesk.

Loni přitom za Vitem vyrazila sama a v Kalábrii strávila týden. Zda tam byla jako partnerka, nebo jen kamarádka, tehdy upřesnit nechtěla. Krizi v manželství ovšem popřela. „S Felixem fungujeme úplně normálně,“ uvedla pro web Prima Ženy Dáda Patrasová, které hrozí až tři roky vězení za nehodu, kterou způsobila (více v úvodním videu).

Všechno zřejmě nasvědčuje tomu, že si ve vztahu s Felixem domluvili jistou volnost a každý si může dělat, co chce. Rozvod není v plánu. „Náš vztah je takový jako po čtyřiceti letech manželství. Někdy mi to připadá, že jsme jako bratr se sestrou, někdy zase, že jsme milenci,“ poznamenal nedávno Felix Slováček pro extra.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.