Daniela Kolářová dorazila do Varů převzít prestižní cenu. Další slavní brázdí kolonádu

Do rušného lázeňského města dorazila jedna z největších hvězd, cenu prezidenta filmového festivalu Karlovy Vary převezme herečka Daniela Kolářová. Další slavní zatím v poklidném tempu brázdí kolonádu nebo odpočívají po náročných nocích v karlovarských kavárnách a vinárnách. Kouzlo festivalu si užívá také prezident České republiky Petr Pavel.

Křišťálový glóbus převezme oblíbená představitelka mnoha filmových i divadelních rolí v závěru festivalu. Při příležitosti jejího ocenění se bude ve Varech promítat kultovní komedie Kulový blesk. Snímek vybrala sama Kolářová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte si, jak si Vary užívá miliardář Chlad se snoubenkou

Herečku Danielu Kolářovou v Karlových Varech přivítal prezident festivalu Jiří Bartoška ve čtvrtek dopoledne. Ten pro magazín Showtime uvedl, že se letos přece jen trochu šetří, protože jeho tělo je po prodělané nemoci unavené.

„Byl jsem dlouho v nemocnici. Tělo je líné, ale zaplaťpánbůh, že jsem byl propuštěn a můžu být tady v Karlových Varech, to je pro mě důležité. Chvílemi to vypadalo, že to nestihnu. Snažím se odpočívat a cítím se dobře,“ řekl Bartoška pro magazín Showtime.

V Karlových Varech je na každém kroku vidět, že festival se přehoupl do druhé klidnější poloviny. Po raketovém startu je na mnoha celebritách znát únava. Energie začíná ubývat, ty nejvyhlášenější akce se uskutečnily o zahajovacím víkendu, nyní je přece jen trochu času na relaxaci, odpočinek, klábosení s přáteli a také na nákup tradičních oplatek. Podívejte se do galerie, jak si slavní pobyt v lázeňském městě užívají.

Podívejte se také, jak s Karlovy Vary užívá Nikol Švantnerová:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.