Daniela Brzobohatá nevylučuje adopci. Tabu pro mě není, ale chce to odvahu, říká

Ondřej Brzobohatý (40) a Daniela Brzobohatá (44), dříve Písařovicová, prožívají krásné životní období. Po loňské veselce by se pochopitelně nabízelo, že budou uvažovat také o dalším velkém kroku, kterým je založení rodiny. Své soukromí si ale oba střeží a o konkrétních plánech týkajících se miminka zatím nemluví. Oblíbená moderátorka však nyní přiznala, že nevylučuje možnost adopce.

Není tomu tak dávno, co Ondřej Brzobohatý prohlásil, že by byl blázen, kdyby s někým, jako je Daniela, nechtěl rodinu. Dá se ale také velmi dobře pochopit, proč na toto téma nikdy víc mluvit nechtěl a cokoliv osobnějšího si nechává pro sebe. Stejný postoj koneckonců zaujímá i jeho manželka.

„My jsme si řekli, že spolu jenom budeme, ale hlavně žádné děti. Ať to doma nekřičí, nesmrdí a tak. Jsme mladí, chceme cestovat,“ řekli v minulosti ironicky manželé, čímž se vyhnuli odpovědi na často omílanou otázku, zda a kdy chtějí mít potomky. Oba jsou nyní šťastní za to, co jim uplynulé měsíce přinesly, ale dítě doopravdy nevylučují.

Adopce není tabu

Jak se ukázalo, ani adopce není téma smetené ze stolu. „Tabu to pro mě není, ale zároveň si myslím, že to chce strašně moc odvahy, aby člověk tento krok udělal. Musí to mít velmi dobře rozmyšlené, protože znám příběhy lidí, kteří adoptovali dítě, a nebyly to úplně šťastné příběhy,“ řekla Daniela Brzobohatá deníku Blesk.

V říjnu se manželé sestěhovali do nového bydlení a kvůli pracovním povinnostem se dlouho zcela nezabydleli. Nyní už je vše jinak. „Už máme vybaleno a všechno přitlučený. Už nežijeme v krabicích, takže svět se pohnul lepším směrem,“ zasmála se moderátorka, která se dále k založení rodiny v rámci ochrany soukromí nevyjadřovala.

Už loni nicméně prozradila, že jednoho dne pravděpodobně bude dost tolerantní matkou, protože sama uměla být kvítko a rodiče potrápit. „Budu se pokoušet vybavit si sama sebe, protože jsem také nebyla úplně příkladné dítě a vzhledem k tomu, že až se mé dítě opije, tak já budu už dost v letech, tak to snad přejdu, doufám,“ řekla s úsměvem.

Daniela Brzobohatá promluvila o dětství a miminku:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.