Libor Bouček je dvojnásobný tatínek. Manželka Gabriela porodila holčičku

Známý moderátor Libor Bouček dostal společně se svou třetí manželkou Gabrielou bezpochyby ten nejkrásnější dárek. Během Silvestra se jim narodila dcera, která dostala jméno Beata. Od roku 2021 už jsou rodiči syna Alberta.

Libor i s manželkou si letošní Vánoce ani Silvestra nijak detailně neplánovali. Jak ostatně moderátor, známý třeba z pořadů Máme rádi Česko nebo Inkognito, již před svátky připustil, letos to vůbec není v jeho rukou, ale rozhodne zdravotní stav jeho ženy. O tom, že již brzy budou u Boučků doma čtyři, se Libor pochlubil v létě na letošním Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

„Když už to máme říct, chceme to říct spolu. S radostí, pokorou, štěstím a racionálními obavami z křehkosti toho celého směle říkáme ANO. Má žena je v požehnaném stavu,“ napsal tehdy Bouček na své sociální sítě. Velký den je to nepochybně i pro malého Alberta, který v únoru oslaví již třetí narozeniny a nepochybně mu nyní připadne role velkého brášky.

Ke Šťastné novině manželům Boučkovým ihned gratulovala celá řada nejen fanoušků, ale i kolegové a kolegyně z řad celebrit, mezi prvními třeba moderátorka Iva Kubelková, herečka Sara Sandeva nebo moderátorka Lucie Křížková.

„Silvestr pro mne neměl moc význam. Takový den, kdy zábava je najednou skoro povinná. Ale řeknu vám, ten smysl rozhodně existuje. Dokonce je to den zázraku. Viděl jsem ho na vlastní oči. A do teď nejsem schopen vystihnout přesně, jaká síla to byla. Děkuju královské Fakultní nemocnici na Královských Vinohradech, děkuji fenoménu jménem Vlk, děkuji všem těm, kteří tvoří něco tak skvělého, jako je české zdravotnictví,“ napsal dojatý táta Libor Bouček k fotce na svém instagramovém účtu. A samozřejmě slovy plnými díků nezapomněl zahrnout ani svou ženu Gabrielu.

Libor Bouček již před Vánoci diváky nalákal na to, co je v příštím roce v jeho pořadech čeká:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.