Celebrity

25. května 2023 10:45

Eliška Reiglová

Daniela Písařovicová řekla, kdo stojí za útokem na Brzobohatého. Plně Ondřeje podporuje

Kauza Brzobohatý a Kuchařová

Taťána Kuchařová (35) žene svého exmanžela Ondřeje Brzobohatého (40) před církevní soud, aby vysvětlil, jak to má se svou sexualitou a proč se obléká do ženských šatů. Celé znění církevní žaloby se dostalo na světlo světa a vyjádřil se nejen hudební skladatel, ale nyní i jeho partnerka Daniela Písařovicová (44). Ta si je jistá tím, že ví, kdo za zveřejněním žaloby stojí.

Zveřejnění církevní žaloby podané Taťánou Kuchařovou přimělo dosud mlčenlivého Ondřeje Brzobohatého k tomu, aby podal vyjádření k manželství a rozvodu. Na toto témata dosud mluvit nechtěl, nyní mu ale obrana už připadala nutná. Stejně tak jeho partnerce Daniele Písařovicové, která se rozhodla svého přítele zastat. Stejně tak sebe samotné.

Náhodné setkání

„S Ondrou jsme se potkali úplně náhodně na jedné charitativní akci. Zeptala jsem se ho, jak se má – a on jen sklopil hlavu a řekl, že vlastně blbě. Tehdy mě napadlo, že se asi něco děje v jeho soukromém životě. Podrobnosti si ale nechal pro sebe. Až když jsme na sebe narazili po pár měsících znovu, řekl mi, že se schyluje k rozvodu,“ prozradila Daniela Písařovicová v rozhovoru pro Blesk, kdy zjistila, že v manželství jejího nynějšího partnera není vše v pořádku.

Tiffany je přátelská a vtipná, ostatně stejně jako Ondra

Zveřejnění církevní žaloby bylo ránou nejen pro jejího partnera, ale také pro ni samotnou. Věděla totiž, že reakce veřejnosti mohou být různé a že je mohou čekat těžké časy. Nakonec se ale lidé přiklánějí hlavně na stranu slavného páru, Kuchařová je na druhou stranu terčem kritiky, a to i od slavných osobností. Písařovicová si je jistá tím, že to byla právě exmanželka jejího přítele, kdo církevní žalobu do médií poslal.

„Jsem po tátovi pesimista, takže jsem se vnitřně připravovala i na horší scénář. Taťána vsadila na vysokou kartu – poskytla Blesku kompletní znění církevní žaloby – a to není něco, co by evidentně i další lidé přešli mávnutím ruky. To se prostě nedělá. Jsem zastáncem toho, že se špinavé prádlo má prát doma. A pokud jí Ondřej v manželství tak ubližoval, jak popisuje v církevní žalobě, nechápu, proč se s ním nerozvedla ona.“

Ondřejovi došla trpělivost

Rozvod Kuchařové a Brzobohatého, kteří až do poslední chvíle působili v podstatě jako idylický pár, byl veřejností ostře sledovaný. Zatímco někdejší Miss World se nebála na toto téma vyjadřovat, její exmanžel byl skoupý na slovo. Byla to nakonec až církevní žaloba, co ho přimělo promluvit. I v domácnosti s novou partnerkou se své bývalé ženy zastával.

„Ondra se celkem dlouho Taťány zastával, i přestože si o sobě četl, jaký je patologický lhář nebo toxický narcis. Opakoval, že to byl on, kdo inicioval rozvod a ta opuštěná je Taťána, a to je třeba ctít. Žádný rozchod není jednoduchý a pro počáteční výpady mám vlastně pochopení i já, ale když narážky na exmanžela trvají déle než rok, je to jednoduše příliš,“ vysvětlila slavná novinářka.

Sama prý od Kuchařové pocítila křivdu. „Jestli je naschválem to, že tvrdí, že jsem si s Ondrou začala už záhy poté, co obnovili manželský slib, tak ano. To totiž není pravda. Začali jsme se scházet až daleko později, když už Taťána s Ondřejem byli od sebe.“

Ondřej versus Tiffany

V církevní žalobě stojí, že se Ondřej Brzobohatý s oblibou převléká za ženu. Jak sám tvrdí, drag je pro něj formou zábavy a Daniela Písařovicová s tím byla obeznámena hned. „Prakticky na našem prvním setkání. Bavili jsme se o svých zálibách. S nadšením mi o tom vyprávěl. A ukazoval mi i fotky. Je to velká legrace. Bavilo mě to. Tiffany je přátelská a vtipná, ostatně stejně jako Ondra.“

Odsouzení ze strany veřejnosti za Ondřejův koníček nakonec nepřišlo. „Myslím, že si všichni velmi dobře uvědomují, že je Ondra umělec, který vyrůstal v divadelních šatnách, a tak je pro něj drag queen zkrátka přirozenou součástí jeho umělecké duše,“ myslí si Písařovicová.

Reakce rodiny

„V moment, kdy redakce Blesku konfrontovala Ondřeje se zněním Taťániny žaloby, věděli jsme, že už jde do tuhého, a připravili obě naše rodiny na nejhorší. Stojí za námi a mají nás pořád stejně rádi jako předtím,“ tvrdí Daniela Písařovicová, která rodině dopředu řekla, co se bude moci dočíst.

Dosud se nezjistilo, kdo přesně do Blesku poslal celé znění církevní žaloby. Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová jsou si nicméně jistí tím, že to byla právě Kuchařová. A to i přestože ona sama tvrdí, že nic takového neudělala a veřejně vyzvala k tomu, aby jí bylo sděleno, z jakého zdroje se žaloba do médií dostala.

„Vím, že mezi diskutujícími je řada těch, kdo chtějí věřit, že Taťána nic podobného neprovedla. Mezi námi, pokud bychom si nebyli jistí tím, že to je ona, kdo žalobu včetně fotek poskytl, hodně bychom si zahrávali. Ondřejovo obvinění, že žalobu do médií podstrčila právě Taťána, je totiž natolik závažné a likvidační, že pokud by se zakládalo na lži, napadená strana by ho za to neváhala žalovat. A to se mimochodem doteď nestalo, což vypovídá o všem,“ dodala Písařovicová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.