Celebrity

19. prosince 2023 06:00

David Laštovka

Vánoce u Limberských: Manželka nakupuje dárky, on relaxuje při uklízení

Rodina Limberských a jejich Vánoční bydlení

Fotbalista David Limberský žije ve spokojeném manželství s půvabnou moderátorkou Lenkou. S ní má rozkošnou dvouapůlletou dceru Lilien. Jak u nich doma bude vypadat Štědrý den a jak mají svůj luxusní dům vánočně vyzdobený? Nahlédněte do jejich království.

Předvánoční shon, stres, napětí? Nic takového v rodině někdejšího vynikajícího fotbalového obránce Davida Limberského nečekejte. Se svou manželkou Lenkou se nenechávají ničím rozhodit a přípravy na svátky u nich probíhají v naprostém klidu. „My jsme oba pohodáři, nějak to nehrotíme. Nazdobíme domeček, manželka obývák a stromeček. Máme několik vánočních dekorací, které té celkové vánoční atmosféře také dodají jisté kouzlo,“ prozradil webu Prima Ženy David.

„Stromeček máme vyzdobený na americký způsob, to se nám líbí. Letos jsme zvolili červeno-zeleno-zlatou barvu, tu jsme ještě neměli. Nedá se říct, že bychom se jinak při vánoční výzdobě něčím inspirovali. Je to spíše o pocitu, o tom, co se nám líbí,“ doplnila Lenka.

Úklid Limberského začal bavit

Dům kategorie 8+kk, který čítá 350 metrů čtverečních, už je kompletně vánočně vyzdoben a prošel i předvánočním úklidem. „Protože je ten barák docela velký, máme i jednu paní, která nám s úklidem pomáhá. Musím říct, že v poslední době se zapojuje i David,“ uvedla Lenka. „Jak se u mě přehoupla čtyřicítka, úklid mě začal bavit. Je to pro mě relax,“ potvrdil Limberský.

Čtěte také: Tomáš Klus z Ježíška ve stresu není. Řeší ho praktickým losováním

Většinu dárků už mají nakoupenou. Jejich dvouapůlletá dcera Lilien redakci CNN Prima NEWS prozradila, že by si letos pod stromečkem přála omalovánky a hračky, o něž si napsala Ježíškovi. „Na tohle jsem trochu flink, dárky pro všechny děti (David Limberský má z prvního manželství syna Davida a dceru Natálii, pozn. red.) a pro naše rodiny nakupuje manželka. Já vždycky na poslední chvíli nakupuju dárek pro Lenku,“ přiblížil fotbalista. „Takže všichni pod stromečkem budou něco mít – až na mě,“ rozesmála se Lenka.

Jakou má tradici na Štědrý den?

S cukrovím a štědrovečerní večeří si manželé Limberští starosti dělat nemusí. „Je o nás dobře postaráno. Tchyně s tchánem nám napečou cukroví a udělají i bramborový salát s kaprem, takže to máme docela na pohodu,“ vylíčil David Limberský, který má o Vánocích i jednu tradici.

Mohlo by vás zajímat: Jak na udržitelné Vánoce? Přírodu ušetříte balením do látky i stromkem v květináči

„Dopoledne vždycky odejde na bowling a vrátí se, až je všechno hotové. Já ráno pustím dceři pohádky a nasáváme vánoční atmosféru. Mezitím se to snažím připravit tak, aby to bylo hezké pro všechny. Máme tu manželovy děti, letos tu budou i moji rodiče, manželovi rodiče, takže nás bude plno. Jsme velká rodina,“ uvedla Lenka. „Já se na Vánoce těším, mám je rád se vším, co k tomu patří. Celý rok nejím bramborový salát, ale jak začnou svátky, jsem schopný jíst řízek se salátem klidně dvakrát nebo třikrát denně. Rozhodně se nešetříme, ale když pak v lednu koukám na váhu, je to vždycky velmi špatná podívaná," prohlásil David. Mezi jejich nejoblíbenější vánoční pohádku patří Tři oříšky pro Popelku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.