DERMACOL LOVE DAY 2022: Program na Prima LOVE stagi a na dalších pódiích

UP-DERMACOL LOVE DAY 2022

Letošní ročník DERMACOL LOVE DAY v pražské Grébovce se uskuteční již v neděli 1. května. Program se bude tentokrát odehrávat hned na dvou pódiích – na Prima LOVE stagi v horní části Grébovky vedle restaurace a druhé na Prima stagi, umístěné ve spodní části Havlíčkových sadů – a začne dopoledne v 11.00. Kromě mnoha workshopů z oblasti krásy, módy i zdravého životního stylu bude připravena i celá řada vystoupení právě na pódiích. Co vás tedy v průběhu dne čeká?

Programem na hlavní PRIMA LOVE stagi budou celý den provázet moderátoři televize Prima – Eva Hecko Perkausová a Petr Vágner. Celodenní event zahájí v 11.00 a v jednom ze svých nejkrásnějších a nejnavštěvovanějších parků, Havlíčkových sadech neboli Grébovce, přivítá návštěvníky akce po dvouleté pauze i Městská část Praha 2.

DERMACOL LOVE DAY mám moc ráda a už se těším, až se přijdu na akci osobně podívat. Na Dvojce máme jedny z nejkrásnějších parků, které se pravidelně umisťují i na nejvyšších příčkách soutěží. Pečlivě se o ně staráme a revitalizujeme je, a i díky tomu se Grébovka těší u návštěvníků velké oblibě. Jedenáct a půl hektaru zeleně uprostřed metropole je zkrátka unikát, na který jsme hrdí. A spojení s touto akcí právě na 1. máje je naprosto ideální. Proto jsem nad tímto projektem bez váhání převzala záštitu a s kolegy z rady jsme Grébovku na pořádání LOVE DAY propůjčili,“ říká Alexandra Udženija, starostka Prahy 2.

Následovat bude křest nového produktu z edice LOVE DAY – sprchového krému. Ten doplní v edici předloni uvedený parfém LOVE DAY. Kmotry nového produktu značky DERMACOL budou Bára Mottlová a Iva Kubelková. V průběhu dne pak na pódiu proběhne celá řada zajímavých BEAUTY TALKS s vybranými hosty i ukázky líčení se značkou DERMACOL.

Na své si během dne přijdou také milovníci jídla, nebo se můžete svěřit v Beuty Zone do rukou odborníků a nechat se hýčkat.

HUDEBNÍ VYSTOUPENÍ NA PRIMA LOVE STAGE

program na pódiu zakončí projekt MikAel, pod kterým se skrývá zpěvák Michael Foret, jenž se svou aktuální tvorbou vrací ke kořenům kvalitního evropského popu. Loňský úspěšný letní song Storyline vznikl ve spolupráci se světovým hudebním producentem a skladatelem Karlem Havlíčkem. Druhý singl Lottery, stejně jako Storyline nebo další rádiový hit Alone Together, dobyly první příčky několika hitparád.

Z dalších interpretů vystoupí v průběhu dne například Jana Rychterová – písničkářka s kytarou na pomezí šansonu, popu, folku a blues. Její písně jsou vtipné i dojemné zároveň. Píseň Víno, inspirovaná covidovou uzávěrkou, nasbírala přes 3,5 mil. zhlédnutí v rámci českého online. Píseň Argentinec zase osloví snad každou ženu a stala se nejoblíbenějším hitem roku 2020 v jednom rádiu. Jana vystoupí kromě kytary také za klavírního doprovodu Radima Linharta.

Dara Rolins zpívá od 16.00

Večer završí známý pražský tribute band ABBA WORLD REVIVAL. 10členná skupina si pro vás připravila ty nejznámější hity legendární skupiny ABBA, v jejich slavném koncertním provedení. Nebudou chybět dobové kostýmy ani dobové zvuky a nástroje. To vše výhradně 100 % živě v podání ABBA WORLD REVIVAL. Mamma Mia, to bude mazec!

Krása a láska na PRIMA LOVE STAGE

Co jsi mu na to řekla? A choval ses jako chlap? Hlavně mu teď nepiš. Hlavně mu teď napiš. Vy jste ještě spolu? A vy už spolu nejste? Je tohle správné rozhodnutí? Vztahy nás provází celý život. Ať už jsou to ty partnerské, romantické, sexuální, rodinné nebo třeba přátelské, řešíme je všichni. Každý den. Denně se jim se svými klienty věnuje i psycholožka a koučka Hana Mezerová, která na letošním ročníku DERMACOL LOVE DAY pokřtí svou novou knihu O lásce a lidech.

Na pódiu se pak představí hned dvě další inspirativní ženy, které jsou obě autorkami knih. Spisovatelka Bára Nesvadbová představí svůj Nadační fond Be Charity, který bude na akci pořádat charitativní tombolu i bazárek. Z její knihy Laskonky pak bude na pódiu předčítat herečka Jitka Asterová. Rozesmát publikum pak přijde i stand-up komička a spisovatelka Adéla Elbel.

Krájení dortu spolu s hvězdami seriálů a filmů Primy

Velkolepou show předvedou večer na pódiu tanečníci z Movement Studios. Ti vyhráli tento rok již dvanáct titulů Mistrů ČR a na kontě mají 40 světových titulů. Originální tanečníci, kteří zaujali svými choreografiemi i v Česko Slovensko má talent, sbírají jednu cenu za druhou.

Absolutní vítězové napříč všemi věkovými kategoriemi i tanečními styly mají tento rok šestadvacet nominací na mistrovství světa. Unikátní choreografie ve stylech contemporary, lyrical, acrobatic a show art budou k vidění i v pražské Grébovce. „Nápadité rekvizity, tanec na té nejvyšší světové úrovni nebo také choreografie kanadské choreografky ve světoznámé show So You Think You Can Dance v USA. Je opravdu na co se těšit, pokud nás neznáte, určitě dorazte, je to zážitek,” říká Jakub Dvořák, choreograf a tanečník, zakladatel Movement Studios. Některé choreografie a speciální rekvizity si připravili speciálně pro letošní DERMACOL LOVE DAY.

Vstup na DERMACOL LOVE DAY je jako vždy zdarma pro všechny návštěvníky. Opět si však mohou zakoupit speciální tašku Dermacol, díky které se mohou nechat nalíčit, nechat si nalakovat nehty, a navíc si odnést dárky v minimální hodnotě 600 Kč! Tašku je možné zakoupit přes GoOutTicketportal nebo Slevomat. Akce se koná pod záštitou starostky MČ Prahy 2, Ing. Alexandry Udženija.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.