Na akci DERMACOL LOVE DAY si na své přijdou i pánové, děti či zvířátka

UP-DERMACOL LOVE DAY 2022

Již v neděli 1. máje se pražská Grébovka promění v nejzamilovanější prostor v Praze s bohatým programem nejen pro dámy, ale pro celou rodinu! Co čeká na místě na ty nejmenší a čtyřnohé parťáky?

Stánky s programem pro děti budou připraveny v obou částech Grébovky – ve spodní i horní. Po jednotlivých stanovištích plných zábavy kolem obou pódií provede malé i velké návštěvníky akce speciální stezka Prima LOVE, obsahující různá zastavení a úkoly, za jejichž splnění je čeká odměna.

Grébovka plná zábavy pro nejmenší návštěvníky

Křídové šílenství pro malé i velké nabídnou opět Dermacol pudry na vlasy. Výrazné barvy jsou letos v módě a s jejich rychlou a snadnou aplikací budou všichni na svých vlasech moci vyzkoušet odstíny růžové, fialové, zelené nebo modré. Která vám bude slušet nejvíc? Hold barvám vzdají i na stánku Trenýrkárny, kde si všichni malí návštěvníci budou moci užít malování masek na obličej.

Na stánku Mattel si všichni kluci i holky užijí skvělou zábavu s panenkami Barbie a autíčky Hot Wheels. Vyřádit se budou moci také v Primáčkově kreativní dílně, kde je kromě vyrábění budou čekat i pracovní listy k oblíbeným seriálům televize Prima – Slunečné a ZOO! Vybarvování si děti užijí i ve stánku Alpen Pharma, kde na ně budou čekat omalovánky, pastelky s lišákem Alpexavit a další soutěže nebo balonky.

Velké i malé milovníky společenských her jistě nadchne stan deskohraní, kde se mimo jiné představí deskové hry k oblíbenému primáckému seriálu ZOO. Rodinná firma Dino Toys si zároveň pro nejmenší návštěvníky připravila Tatra koutek s legendárními nákladními auty na hraní a na stánku bude probíhat i soutěž o společenské hry.

Na stánku BAAGL budou k dispozici zkušení odborníci, kteří vám poskytnou bližší informace a poradí s nastavením aktovky. Děti si tu dále budou moci vyzkoušet kousky z naší nejnovější kolekce a prohlédnout si širokou nabídku praktických školních potřeb či vychytaných doplňků v celé řadě populárních motivů. A to není vše! Čeká na ně rovněž kreativní workshop, kde popustí uzdu své fantazii a dle vlastních představ si pomocí sprejů a barev upraví některé z produktů BAAGL. Z akce si tak mohou odnést jedinečnou vzpomínku. Chybět nebude ani soutěž o zajímavé ceny.

Zábavné aktivity spojené nejen s dopravní výchovou si pro všechny věkové kategorie návštěvníků připravil v rámci letošního ročníku DERMACOL LOVE DAY ve svém stánku BESIP.

Stanice Prima KRIMI letos oslavila 4. narozeniny, a řadí se tak k mladším přírůstkům skupiny Prima. Na svém stánku nabídne program pro ty nejmenší, kteří si budou moci zahrát na detektivy a vyzkoušet si, jak kriminalisté odebírají otisky prstů. Pro všechny úspěšné luštitele bude připravena malá Prima KRIMI odměna.

Zkrátka nepřijdou ani čtyřnozí parťáci – máme pro ně připravenou velkou Fitmin pet zónu

Vstup do pražské Grébovky a na akci DERMACOL LOVE DAY je otevřen i pro všechny čtyřnohé mazlíčky. Každý z nás si určitě rád dopřeje vynikající gastronomický zážitek. Věděli jste, že ho můžete nyní zažít i se svým psem? Cílem Pestaurace, jedinečného konceptu pojízdné restaurace pro psy značky Fitmin, je potěšit psí gurmány i jejich páníčky na místech, kde se společně běžně pohybují. V samotném menu si mohou psi vybrat z několika variant, jejichž součástí jsou vždy holistická superprémiová krmiva Fitmin Purity doplněná o degustační porci masa a čerstvé ovoce a zeleninu. V Pestauraci nezapomínají ani na dezert či zábavu, proto je součástí Pestaurace i psí hřiště, kde strávníkům před jídlem určitě vyhládne. Degustační menu je navíc zcela zdarma.

Celodenní program akce se samozřejmě neobejde bez dobrého jídla a pití také pro jejich páníčky. Nabídka bude letos opravdu široká a těšit se můžete na nejrůznější dobroty ze všech koutů světa i skvělé drinky.

V rámci této zóny najdete také stánek společnosti KRKA. Věděli jste, že domácí mazlíčci mohou být napadeni více než deseti druhy klíšťat? Na stánku vysvětlí, jak chránit pejska a kočku. Představí například spot-on pipetu Fypryst/Fypryst Combo – důstojný a spolehlivý prostředek, který chrání naše zvířecí kamarády před boreliózou, encefalitidou a dalšími nemocemi přenášenými klíšťaty.

Nejen pro všechny fanoušky primáckého seriálu ZOO bude na místě připraven ZOO koutek s nejrůznějšími zvířaty, se kterými bude možné se vyfotit.

Program i pro pány

V rámci programu letošního ročníku DERMACOL LOVE DAY bylo samozřejmě pamatováno i na pány, pro které bude připravena odpočinková Men Zone. Mohou si nechat upravit vousy v barber stánku Adam´s Barber, zahrát si subsoccer či vyzkoušet kutilské soutěže s nářadím značky Ryobi.

Vstup na DERMACOL LOVE DAY je jako vždy zdarma pro všechny návštěvníky. Opět si však mohou zakoupit speciální tašku Dermacol, díky které se mohou nechat nalíčit, nechat si nalakovat nehty, a navíc si odnést dárky v minimální hodnotě 600 Kč! Tašku je možné zakoupit přes GoOut, Ticketportal nebo Slevomat. Akce se koná pod záštitou starostky MČ Prahy 2, Ing. Alexandry Udženija.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.