Nechte se hýčkat v beauty zóně na DERMACOL LOVE DAY 2022

UP-DERMACOL LOVE DAY 2022

DERMACOL LOVE DAY, který se uskuteční již v neděli 1. května, bude opět především o lásce, kráse a zábavě. V duchu hesla „Nechte se hýčkat“ jsme pro všechny návštěvnice připravili opravdu nabitý program. Co všechno si můžete na akci dopřát?

Skutečné hýčkání si dámy užijí v Dermacol Beauty Zone, kde opět nebude chybět před prvomájovým polibkem nezbytné líčení neslíbatelnou dlouhotrvající barvou na rty 16H Lip Colour nebo expertní poradenství v oblasti pleťové kosmetiky a vlasové a tělové péče.

Líčení i lakování nehtů zdarma

Dermacol si pro návštěvníky připravil i možnost výhodného nákupu vybraných výrobků, a to parfémy za 499 Kč a celou řadu vlasové kosmetiky Hair Ritual 1+1 zdarma. Děti budou jistě nadšeny z barevných pudrů na vlasy, které mohou vyzkoušet v dětské zóně.

Nebude chybět křest nového produktu z edice LOVE DAY – sprchového krému. Ten doplní v edici předloni uvedený parfém LOVE DAY. Připraveno bude samozřejmě i tradiční lakování nehtů v rámci Prima LOVE zone. Na stagi vás budou čekat i ukázky líčení nebo zajímavé BEAUTY TALKS s vybranými hosty.

Představíme novinky do vašeho šatníku

Ani letos nebudou chybět oblíbené módní show Glanc, tentokrát od E.daniely. E.daniely je přední česká návrhářská značka, která funguje již 30 let. Veškeré oděvy jsou ušity v její dílně v Praze a jsou vyrobeny ze špičkových materiálů. Přehlídkové modely, které budou k vidění na letošním ročníku DERMACOL LOVE DAY, jsou určeny pro sezonu jaro – léto 2022. Každá kolekce E.daniely tvoří ucelenou řadu, ze které je žena schopna poskládat si kompletní šatník. Kromě show bude mít značka na místě i svůj stánek.

Nové kousky do šatníku si pak mohou účastníci akce dopřát na stánku Be Charity. Kromě prodeje tílek Báry Nesvadbové a dalších předmětů pod hlavičkou nadačního fondu bude na místě i bazárek oblečení. Výtěžek z něj, mimo jiné i z prodeje ikonických kousků od známých osobností televize Prima, půjde na pomoc ohroženým a nemocným dětem a jejich rodinám, stejně jako výtěžek charitativní tomboly, který bude prostřednictvím projektu Prima SVĚT věnován nadačnímu fondu Be Charity.

Trenýrkárna bude mít pro všechny zamilované páry připravenou speciální nabídku párových trenýrek ve stejném stylu. Zkrátka však nepřijdou ani dámy, které by si na jejich stánku chtěly vybrat prádlo, kterým by potěšily sebe nebo svého partnera. Na stánku se navíc bude soutěžit o tři dárkové vouchery v celkové hodnotě 6000 Kč!

Nezapomínáme ani na zdraví

Jak si udržet krásnou postavu, poradí na stánku Kondice trenérka a výživová poradkyně Alena Vídeňská, se kterou bude na místě možné si i rovnou zacvičit. Klidnější program s tradičními workshopy origami a jarními omalovánkami pro malé a velké pak nabídne stánek časopisu Kreativ.

Péči o vzhled musí samozřejmě doprovázet péče o naše zdraví. Na stánku Elizabeth Beauty Concept tak účastnice akce najdou nejen pleťové poradenství se sken analyzérem, ale také vyšetřování znamének. Jak lze krásu a zdraví pokožky, vlasů a nehtů podpořit doplňky stravy, pak poradí na stánku Alpen Pharma.

Během akce můžete také ochutnávat dobroty z celého světa

Betadine si na svém stánku připravil pro všechny návštěvníky aktivitu, za kterou je čeká odměna v podobě náplastí. Péči o duševní zdraví a psychologické poradenství v rámci Prima LOVE ZONE nabídne Hana Mezerová, která na akci zároveň pokřtí svou novou knihu O lásce a lidech.

Pohled do budoucnosti

Web Primazeny.cz pro vás připravil v rámci akce exkluzivní příležitost zeptat se na vztahy a lásku slavné kartářky Helen Stanku, která pro vás zdarma zodpoví otázky a odhalí vaši láskyplnou budoucnost. Položte své dotazy i renomovanému odborníkovi na vztahy a zkušenému astrologovi.

Peníze jsou důležitou součástí našeho života, jen se o nich málo mluví, a ještě méně ví, jak je zhodnocovat. Proto se můžete těšit na iniciativu Holky v kryptu. Holky dávají všem odvahu udělat první krok do světa kryptoměn a financí. Společně s vámi zkonzultují váš základní finanční & investiční checklist, poradí, jak bezpečně nakoupit a uchovávat kryptoměny, nebo jak mluvit s dětmi o penězích již odmalička.

Budeme i pomáhat

V průběhu celého dne se návštěvníci budou moci také zastavit u stánku Nadačního fondu Dvojka srdcem, který propojuje ty, kteří mohou a chtějí pomáhat, s těmi, kteří pomoc potřebují. A symbol srdce je právě to, co propojuje i 1. máj, DERMACOL LOVE DAY a nadační fond. U stánku se můžete těšit nejen na balonky ve tvaru srdce, ale také se dozvíte, jak fond funguje a jak vy sami můžete ulehčit život těm, kteří se nacházejí ve složité životní situaci. Ať už se jedná o maminky samoživitelky, seniory, nemocné a hendikepované nebo aktuálně i uprchlíky z Ukrajiny, kteří našli svůj dočasný domov právě na Dvojce.

„Založení fondu, jehož patronkou je skvělá žena, velká dáma a herečka Simona Postlerová, jsem iniciovala před několika lety. Pomohli jsme už řadě sousedů z Dvojky a věřím, že i díky této akci a štědrosti lidí, budeme psát další příběhy se šťastným koncem pro ty, kteří naši pomoc potřebují nejvíc. Srdečně všem děkuji,“ říká na závěr starostka Alexandra Udženija.

Vstup na DERMACOL LOVE DAY je jako vždy zdarma pro všechny návštěvníky. Opět si však mohou zakoupit speciální tašku Dermacol, díky které se mohou nechat nalíčit, nechat si nalakovat nehty, a navíc si odnést dárky v minimální hodnotě 600 Kč! Tašku je možné zakoupit přes GoOut, Ticketportal nebo Slevomat. Akce se koná pod záštitou starostky MČ Prahy 2, Ing. Alexandry Udženija.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.