Životní styl

26. dubna 2023 09:15

Komerční sdělení

DERMACOL LOVE DAY nabídne českého Cana Yamana, 360° kameru i The Pop Up

Nabitý program na dvou pódiích, autogramiádu herců ze seriálu ZOO, koncerty a workshopy, zkrátka moře krásy a zábavy pro celou rodinu. To přinese na Prvního máje DERMACOL LOVE DAY v pražské Grébovce. Pátý ročník akce navíc nabídne pět speciálních aktivací v rámci PRIMA LOVE ZONE. Na co se můžete těšit?

Zkuste si dabing a potkejte českého Cana Yamana

Zajímá vás, jak vzniká dabing vašich oblíbených zahraničních pořadů? Pak navštivte naše outdoorové dabingové studio! Ať už jste fanynkou populárních tureckých seriálů nebo ne, budete si v něm moci vyzkoušet na vlastní kůži dabovat oblíbené postavy, vžít se tak do rolí hlavních hrdinek a na chvíli se ocitnout ve svém oblíbeném romantickém seriálu. A co víc? To vše po boku herce a dabéra Michala Holána, který propůjčil svůj nezaměnitelný hlas populárnímu tureckému herci Canu Yamanovi.

Unikátní zážitek vám k dabingu nabídne jednu ze tří scének ze seriálů Barvy Palerma, Zasněná láska a Recept na lásku. Navíc vás při dabingu v improvizovaným outdoorovém dabingovém studiu Prima LOVE natočíme a pomocí QR kódu své video budete moci nasdílet na svých sociálních sítích a pochlubit se kamarádkám. A aby vám nebylo líto, že nedabujete přímo s Canem Yamanem, můžete se ve studiu vyfotit alespoň s jeho kartonovou podobiznou. Dabingové studio najdete v horní části parku vedle VERY HOT ZONE.

Vyhrajte odměny u kola štěstí

S Canem Yamanem se potkáte i ve spodní části parku Grébovka. U kola štěstí naproti ZOO stage si budete moci vyzkoušet své znalosti o něm – stačí si zatočit kolem štěstí, správně odpovědět na otázku a krásná odměna je vaše.

Hned vedle se navíc můžete vyfotit s papírovou stojkou Cana Yamana a díky pomoci profesionálů z Canonu si domů odnést krásnou vzpomínku na oslavu 12. narozenin Prima LOVE.

Prozkoumejte interaktivní instalaci v Grottě

„Jsi pro mě nepostradatelný!“ Právě tak se jmenuje interaktivní instalace od The Pop Up, kterou najdete v horní části parku v jeskyni Grotta. Přemek a Tereza Marešovi vytvořili v dílně muzea The Pop Up v praze unikátní instalaci zrcadlící lásku, hloubku a důležitost propojení mezi lidmi. Ať jde o kamarády, o členy rodiny či milenecké páry, výstavu si užijí malí i velcí. Čekat na vás bude jedinečný zážitek i zajímavé úkoly.

Nechte si nalakovat nehty a zvěčněte svůj zážitek na unikátní 360° kameře

Tradiční lakování nehtů poblíž hlavní Prima LOVE stage nebude samozřejmě chybět ani letos. Využijte služeb jedné z našich manikérek a ozdobte si nehty třeba letošní top barvou – růžovou v odstínu magenta.

Abyste si zamilovaný den plný hýčkání užili na plno, je pro vás připraveno ještě bonusové stanoviště, díky kterému si odnesete unikátní památku na celý den – zážitková 360° kamera. Stoupněte si na Partyspin a užijete si 360° party ve formě kamery, která vás několikrát obtočí! Nová vlna zábavy a vzpomínek, díky které získáte cool videa na památku a ještě se u toho maximálně pobavíte.

A aby toho nebylo málo, tak i letos máme připravenou Prima LOVE stezku o další ceny. Stačí najít 10 stanovišť umístěných v celém parku, splnit 10 úkolů a odměna je vaše. Vyberete si hned z několika možností, od dárků Barbie a Hot Wheels, dárků pro děti od společnosti Baagl, poukázek na kávu od Costa Coffee až po letní sprchové gely Dermacol.

NOVINKA pro letošní rok: růžová plastová sklenička Prima LOVE

Kromě nabitého programu pro všechny členy rodiny vás letos čekají i chuťové zážitky, ba doslova smršť, v podobě těch nejrůznějších pochutin, dobrot i drinků. To všechno a ještě více najdete ve FOOD ZONE hned vedle Prima LOVE stage v horní části parku Grébovka. Abychom vás trošku nalákali, představíme vám malinko z toho, co vás čeká. A začneme u prodejního stánku kousek od hlavního pódia Prima LOVE, kde si budete moci za 190 Kč zakoupit jedinečnou památku i praktický a zároveň designový doplněk – Prima LOVE skleničku. Lásky totiž není nikdy dost! A tahle sklenička je prostě letošní MUST HAVE! Co si s takovou sklenkou na začátek počít? Naplnit ji můžete nejrůznějším pitím ze stánků našich partnerů, výběr bude od limonád až po osvěžující koktejly.

DERMACOL LOVE DAY slaví letos v dubnu páté narozeniny, které v únoru oslavil také Nadační fond Dvojka srdcem, jejž zřídila městská část Praha 2, aby tak propojovala obyvatele Prahy 2, kteří pomoc potřebují, s těmi, kteří pomáhat mohou a chtějí. A právě stánek Dvojky srdcem nebude chybět na akci ani letos. Navštívit ho budete moci opět v horní části Grébovky. Nadační fond Dvojka srdcem dělá po celý rok radost všude tam, kde je to potřeba, a nejinak tomu bude 1. května v Grébovce. Nejenže si budete moci udělat u stánku fotku jako památku na super den, který si budete pamatovat ještě dlouho, ale odnést si budete moci také balónek, který vám na památku věnuje Nadační fond Prahy 2. Letos si pro vás navíc Nadační fond Dvojka srdcem připravil novinku plnou lásky. Čekat zde na vás totiž budou červené balónky ve tvaru srdce. Tak se u stánku určitě zastavte, Nadační fond Dvojka srdcem se na vás bude těšit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.