Životní styl

4. listopadu 2022 16:06

Komerční sdělení , Vanesa Havlíková

Detox bez trápení a hladovění! Láďa Hruška přichází s pokračováním knihy Fit krabičky

Pokračování oblíbené knihy Fit Krabičky Ládi Hrušky je tu a tentokrát vám pomůže k očistě vašeho unaveného těla. Knihu od krále všech kutilů seženete na pultech knihkupectví či on-line od 12.listopadu.

Oblíbený kutil Láďa Hruška přichází s novou knihou Fit krabičky II. s podtitulem Detox bez trápení a hladovění. Publikace plynule navazuje na první díl knižního bestselleru Fit krabičky Ládi Hrušky: Zdravě a žravě k vysněné postavě, který vyšel v loňském roce.

Máte vůči svému tělu výčitky a chcete mu dopřát očistný detox? Cítíte, že by si zasloužilo očistu, ale slovo detox ve vás vyvolává jen pocit trápení a hladovění? Nebojte, na trápení s přísnou dietou můžete zapomenout! Nová kniha Fit krabičky Ládi Hrušky vám naservíruje prověřené a fungující rady a triky, se kterými vám půjde očista vaše těla jedna báseň.

Ten nejlepší detox bez diety a hladovění

V druhém díle se můžete opět těšit na vychytané rady, triky a především recepty, které napomůžou detoxu vašeho těla.

Láďa se tentokrát zaměřil na očistný detox, který si naše tělo určitě zaslouží. Veškerým stresem, prací a nezdravým životním stylem totiž velmi trpí. Moderátor proto ve své knize popsal, jak tomuto trápení pomoci i bez přísné diety a hladovění. V nové knize vás také čeká spoustu fit receptů, jako je například rychlý brokolicový krém či tuňákové fit karbanátky.

Každý strávník si v knize najde to své

Kniha je přehledně rozdělená podle jednotlivých chodů. Hned v úvodu vás nemine kapitola Detoxoví záškodníci, kde se dozvíte čemu se v průběhu detoxu vyvarovat. Slova jako fastfood či alkohol zní sice přívětivě, pro tělo už ale tolik přívětivé nejsou. Dále nebudou chybět ani předkrmy a saláty v podání lahodných pomazánek či různých druhů fit salátků, které jsou připravené hned a bez dlouhých a náročných příprav.

Mezi oblíbené pokrmy patří také polévky, které v publikaci taktéž nebudou chybět. A to jak zeleninové vývary, tak i chutné krémy, které si pohrají s vašimi chuťovými pohárky. Nebude chybět ani recept na hlívu na paprice, ve kterém Láďa ukáže, že i zdravá varianta oblíbeného pokrmu může být připravena lahodně, ale také zdravě. Na konci knihy vás poté čeká sladká odměna v podobě receptu na fit makovník nebo ananasové potěšení.

Těšit se můžete opravdu na mnoho vychytaných fit dobrot. Tak už nehledejte výmluvy a pusťte se do pořádného detoxu, ať vám tělo poděkuje. Neváhejte a objednejte si druhé vydání knížky Ládi Hrušky – Fit krabičky a vzhůru na to, ať ten detox konečně stojí za to!

Titul připravilo nakladatelství Euromedia Group, a.s., v edici Esence ve spolupráci s FTV Prima a agenturou SOLOOTIONS. Kuchařka Fit krabičky II je dostupná na pultech knihkupectví a také online od 12. listopadu letošního roku, její doporučená cena je 299 Kč.

Sdílejte článek
Štítky kutil kniha FTV Prima dieta recepty vychytávky recept tělo postava Láďa Hruška detox očista Euromedia Group

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.