Diana Kobzanová se pochlubila třetí dcerou. Roztomilá holčička má oči po mamince

Diana Kobzanová už má léta divokých večírků za sebou. Momentálně se bývalá modelka naplno věnuje rodině a ze sociálních sítí se téměř vytratila. Teď ale udělala výjimku a ukázala svou nejmladší holčičku.

Diana Kobzanová (41) žije s manželem, o pět let mladším hokejistou Michaelem Frolíkem a třemi dcerami – nejmladší Nelly, Ellou a Lily. Rodina nějakou dobu pobývala v Kanadě, teď už je ale zpátky v České republice. Své soukromí si od jisté doby bývalá modelka a moderátorka velice střeží. Ze světa showbyznysu už se téměř vytratila a slyšet o ní není ani na sociálních sítích, kam přidala poslední fotografii v roce 2020.

Mohlo by vás zajímat: Diana Kobzanová porodila.Třetí holčičku si nadělila ve čtyřiceti, chvíli před narozeninami

Teď ale udělala výjimku, a přece jenom sdílela jeden mateřský snímek. Nejmladší holčičku přivedla na svět ve svých čtyřiceti letech a od té doby dcerku nikde příliš neukazovala. Nyní se pochlubila roztomilou fotkou, kterou podle svých slov sdílela hlavně kvůli svému příteli, jehož salon se rozhodla veřejně podpořit. „Ahoj! Jen abych udělala radost kamarádovi, který se o mě staral v Praze. Jediný pupínek a žilka, NIC! Frolda říká, že to je normální, nemít beďary, když mi táhne na 50. A to dole je naše Nelly. Jinak doufám, že se tady máte v tom blázinci dobře! My se máme skvěle – veřejně off-line,“ napsala Kobzanová ke společnému snímku, na kterém si k sobě tiskne malinkou Nelly.

Fanouškům na sociálních sítích chybí

Příspěvek už za dobu své existence nasbíral úctyhodný počet lajků a objevila se také spousta komentářů, které jasně naznačují, jak moc tato dlouhonohá blondýnka svým příznivcům na sociálních sítích schází. „Hrozně moc mi chybíte na IG, vaše názory a humor jsou top. Ale chápu to. Užívejte si rodinku a mějte se krásně,“ napsala například jedna fanynka. „Moc vám to sluší, a i já se přidávám k názoru ostatních. Chybíte tu, váš nadhled, upřímnost, přirozená krása. Mějte se moc pěkně,“ doplnila další.

Čtěte také: Diana Kobzanová těhotenství tajila. Fotku s bříškem ukázala až po porodu

Diana Kobzanová o Frolíkovi:

Našli se samozřejmě i tací, kteří projevili maximální pochopení pro moderátorčino rozhodnutí hlídat si více své soukromí. „Buďte šťastná, že jste off-line,“ zmínila jedna z žen v komentářích. „Chybí mi váš nadhled, ale úplně vás chápu,“ podotkla další. Diana Kobzanová  v roce 2006–2007 moderovala reality show VyVolení a později se představila jako moderátorka v rádiu, kde skončila v roce 2014. Právě v tomto roce se jí narodila první holčička a od té doby je o ní slyšet spíše sporadicky.

Sdílejte článek
Štítky moderátorka dcera modelka celebrity Michael Frolík Diana Kobzanová rodina

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.